Καλοκαιρινά… μπερδέματα με την Άριελ, την Μπελ, τον Αλαντίν και το Νέμο!

Πολλά είναι αυτά που έχουμε συνδυάσει με την παιδική ηλικία μας και ιδιαίτερα τα καλοκαίρια. Προσωπικά, ακόμα θυμάμαι πώς λαχταρούσα για το πρώτο παγωτό της σεζόν, πώς μετρούσα τα μπάνια του καλοκαιριού, πώς δεν ήθελα με τίποτα να κοιμηθώ τα μεσημέρια μετά τη θάλασσα και πόσο ανυπομονούσα για τα απογευματινά παιχνίδια στη γειτονιά με τους φίλους μου! Κάτι ακόμη, όμως, που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι η πρώτη ταινία που είδα σε θερινό κινηματογράφο! Φυσικά, ήταν ο Σίμπα, ο μικρός Βασιλιάς των Λιονταριών και οι περιπέτειές του με τους φίλους και συνοδοιπόρους του, Τιμόν και Πούμπα! Αυτή η παράξενη παρέα, που φαινομενικά ήταν εντελώς αταίριαστη, μου χάρισε τα πιο “τρανταχτά” γέλια, αλλά και τη μεγαλύτερη συγκίνηση!

Άλλωστε, αυτό είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πράγματα που θα θυμάμαι για πάντα από τα παιδικά χρόνια μου: οι αγαπημένες ταινίες της Disney! Με αυτές μεγάλωσα, γύρω από αυτές είναι συνδυασμένες οι περισσότερες αναμνήσεις μου και αυτές συνεχίζω να απολαμβάνω μέχρι και σήμερα! Και πλέον, έχω κάθε λόγο να τις προτιμώ, μιας και για τους επόμενους τρεις μήνες το Vodafone TV φέρνει όλη τη μαγεία της Disney στο σπίτι! Από τα μέσα του Μαΐου και έως τις 17 Αυγούστου, η Ραπουνζέλ, η Πεντάμορφη Μπελ, η Μερίντα, η Ποκαχόντας, αλλά και ο Σίμπα θα είναι όλοι πιστοί στο ραντεβού τους μαζί μας! Με το πάτημα ενός κουμπιού και εντελώς δωρεάν, μέσα από την κατηγορία “Family Disney Magic”, θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τις ιστορίες των μεγαλύτερων ηρώων της Disney αποκλειστικά στο Vodafone TV, για να περάσουμε το καλοκαίρι με χαρά, συγκίνηση και εκρηκτική περιπέτεια!

Ο ρομαντισμός της Μπελ, το θάρρος της Μερίντα, οι αναζητήσεις της Ποκαχόντας, τα μπερδέματα της Ραπουνζέλ και ο δυναμισμός του Σίμπα θα συντροφεύουν ολόκληρη την οικογένεια για αυτό το καλοκαίρι, δίνοντάς μας μάλιστα την ευκαιρία να διεκδικήσουμε και ένα φανταστικό δώρο! Παρακολουθώντας έστω και μία από τις αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney, μπαίνουμε αυτομάτως στην κλήρωση για να κερδίσουμε ένα από τα πέντε ταξίδια στο Παρίσι που προσφέρει το Vodafone TV για όλη την οικογένεια και να ζήσουμε μια συναρπαστική εμπειρία, αφού θα γνωρίσουμε από κοντά όλους τους αγαπημένους μας ήρωες!

Ας περάσουμε, λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι παρέα με τους πρωταγωνιστές των ξεχωριστών ταινιών που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι για να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον κοινό, οικογενειακό χρόνο μας! Γιατί η καλύτερη σύνδεση είναι αυτή της οικογένειας!

Read More

And More