Μωρό στο σπίτι: Τι πρέπει να προσέξεις στην αλλαγή πάνας;

Από την πρώτη ημέρα της γέννησης του μωρού σου, θέλεις να το φροντίζεις με τον καλύτερο τρόπο.

Έτσι το ταΐζεις όσο συχνά θέλει, το αλλάζεις όσο συχνά χρειάζεται και προσπαθείς κάθε στιγμή να αισθάνεται ασφάλεια και προστασία. Όταν όμως μιλάμε για αλλαγή πάνας, εκτός από την επιλογή της σωστής σε μέγεθος και εφαρμογή πάνας, πολύ μεγάλη σημασία έχει και η φροντίδα της μηρογεννητικής περιοχής, που συχνά υποφέρει από ερεθισμούς και συγκάματα.

Η κρέμα αλλαγής πάνας νέας γενιάς Mustela VBC 1>2>3 έχει ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για την αντιμετώπιση των παραγόντων που προκαλούν τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες στην πηγή τους, χάρη στον μοναδικό συνδυασμό από πατενταρισμένα ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης, ενώ παρέχει τριπλή δράση καθώς:

1. ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΣ
2. ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΕΦΑΡΜΟΓΗ
3. ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ

Έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, καθώς το 100% των παιδιάτρων και δερματολόγων επιβεβαιώνουν ότι το προϊόν δρα προληπτικά στην εμφάνιση αυτών των ερεθισμών ενώ σε περισσότερο από το 80% των περιπτώσεων η κοκκινίλα μειώθηκε από την 1η ημέρα χρήσης! Η σύνθεσή της με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, χωρίς αρώματα και συντηρητικά, την καθιστά απόλυτα ασφαλή για καθημερινή χρήση ενώ εγγυάται και υψηλή ανεκτικότητα από την πρώτη ημέρα της γέννησης.

Επίσης, η κρέμα αλλαγής πάνας νέας γενιάς Mustela VBC 1>2>3 εφαρμόζεται και ξεβγάζεται πολύ εύκολα κι έτσι διασφαλίζετε ότι η αλλαγή της πάνας παραμένει μία ευχάριστη εμπειρία για το μωρό σας.

Βρείτε την στα φαρμακεία!

Read More

And More