Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.01.2016 | 13:16

Οι νικητές του διαγωνισμού των παιδικών παιχνιδιών της AS Company!

Οι νικητές του διαγωνισμού των παιδικών παιχνιδιών της AS Company!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Tο TLIFE και η αγαπημένη εταιρεία παιχνιδιών AS Company  σου χαρίζουν 5 μοναδικά παιχνίδια που μπορείς να χαρίσεις κι εσύ στο παιδί σου!

Oι τυχερές νικήτριες του διαγωνισμού είναι:

Κατερίνα Ρούσου
Γεωργία Μορφάκη
Νικολέττα Πελέκη
Ελενα Αλτάνη
Νικολέττα Σοροπλίδου


Κερδίζουν ένα από τα 5 παιχνίδια "SUPER ΧΗΜΕΙΑ"! Πρόκειται για εκπαιδευτικά σετ με περισσότερα από 250 πειράματα, εύκολα στη χρήση και απολύτως ασφαλή! Περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα εργαστηριακών οργάνων και φυσικά ασφαλή και πιστοποιημένα! Είναι κατάλληλα για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και πάνω.

Χάρισε κι εσύ γνώση στο παιδί σου!

Τα ΜΑΘΑΙΝΩ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ είναι μια σειρά επιστημονικών παιχνιδιών. Αποτελείται από ποιοτικά παιχνίδια σχεδιασμένα από ειδικούς και προοριζόμενα για τα παιδιά. Καλύπτουν μεγάλη θεματολογία και πολλά διαφορετικά ενδιαφέροντα. Τα παιχνίδια της σειράς απευθύνονται σε παιδιά του δημοτικού σχολείου, που έχουν δίψα για μάθηση και πολλές ερωτήσεις, τις οποίες όμως θέλουν να απαντήσουν μόνα τους!
Και τι καλύτερο από το να ανακαλύψουν μόνα τους πώς εξηγούνται διάφορα επιστημονικά φαινόμενα!

Τα παιχνίδια της σειράς ΜΑΘΑΙΝΩ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ διαθέτουν πλούσια εικονογραφημένα εγχειρίδια οδηγιών και φυσικά εντυπωσιακό εξοπλισμό για την παρακολούθηση και εκτέλεση πειραμάτων, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών!

Έτσι, κάθε παιδί έχει τη δυνατότητα να μάθει πολλά χρήσιμα και ενδιαφέροντα πράγματα αλλά και να ανακαλύψει σε ποια επιστημονικά θέματα έχει μεγαλύτερη κλίση και αντίληψη!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10