Πάνες Babylino: Φιλικότητα στο δέρμα!

Για την 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, που βρίσκεται πίσω από τα Babylino, η ποιότητα και η ασφάλεια στα προϊόντα Babylino Sensitive αποτελεί, βασική και αδιαπραγμάτευτη υπόσχεση, με στόχο να προσφέρει μόνο το καλύτερο στους γονείς, που επιλέγουν τα προϊόντα της για τα μωρά τους.

Αλήθεια, εσείς μανούλες όταν επιλέγετε πάνα για το μωρό σας αναζητάτε να είναι φιλική για το δέρμα του;
Όπως για παράδειγμα επιλέγετε 100% βαμβακερά ζιπουνάκια, σεντονάκια, απαλές κουβερτούλες, 100% φυσικό σφουγγάρι για το μπάνιο του; Κάνετε το ίδιο και με την πάνα του; Επίσης, αναζητάτε τις αποδείξεις πίσω από τις υποσχέσεις μιας μάρκας βρεφικής φροντίδας;

Οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive διαθέτουν Sensitive σχεδιασμό και πιστοποίηση φιλικότητας Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών. Σχεδιάστηκαν με προσεκτικά επιλεγμένα, φιλικά υλικά, με στόχο να προσφέρουν όχι μόνο απορροφητικότητα, αλλά και πιστοποιημένη, σίγουρη, φιλική προστασία για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.

Και για όλα αυτά υπάρχουν φυσικά αποδείξεις!

Οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive είναι πιστοποιημένες με το πρότυπο Oeko-Tex Standard 100 για την κατηγορία προϊόντων Ι (προϊόν κατάλληλο για νεογέννητα και μέχρι 3 ετών) ότι δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες ενώ παράλληλα, τις ελληνικές πάνες και μωρομάντηλα Babylino Sensitive της 100% ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ τις συστήνει η Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

Βρεφικές πάνες Babylino Sensitive

Τι είναι το πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100

Το πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100 είναι ένα ενιαίο σύστημα εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης, που αναγνωρίζεται διεθνώς και πιστοποιεί ότι τα προϊόντα δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες. Η πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος και τη χρήση για την οποία προορίζεται. Οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών. Επαναλαμβάνεται τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο και δεν γίνεται καμία αλλαγή στις α’ ύλες αν δεν έχουν περάσει πρώτα από τους αυστηρούς αυτούς ελέγχους.

Τι άλλο να θέλουν οι μητέρες από μία πάνα που τα έχει όλα και το αποδεικνύει με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα; Babylino Sensitive!

Ένα προϊόν εμπιστοσύνης, που παράγεται από την 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, στην Ελλάδα και που προσφέρει επίσης άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, σεβόμενη τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας σήμερα!

Δείτε εδώ το πολύ ενδιαφέρον σχετικό video!

Read More

And More