Πίσω στην κορυφή της σελίδας
05.09.2017 | 14:00

Πήρες πτυχίο; Το Deree σε περιμένει με τα πλήρη προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών του!

Πήρες πτυχίο; Το Deree σε περιμένει με τα πλήρη προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών του!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Το καλοκαίρι τελείωσε και μαζί του πήρε και τη φοιτητική ζωή; Αν ανήκεις στους τυχερούς που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις σπουδές τους και τώρα ετοιμάζεσαι να φορέσεις τήβεννο και να γιορτάσεις την απόκτηση του πολυπόθητου πτυχίου, μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείς τα επόμενα βήματά σου; Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, γιατί αφενός έχεις χρόνο να αποφασίσεις για τις μεταπτυχιακές σου σπουδές και αφετέρου γιατί στο Deree - The American College of Greece μπορείς να βρεις μερικά από τα πιο σύγχρονα, καλύτερα οργανωμένα και αξιόπιστα μεταπτυχιακά προγράμματα.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Deree συνδυάζουν το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και την ακαδημαϊκή έρευνα με τις πρακτικές εφαρμογές της γνώσης, ενώ ταυτόχρονα έχουν ισχυρή σύνδεση με την αγορά εργασίας! Εκπροσωπούν τέσσερις σύγχρονους τομείς: Επικοινωνία, Ψυχολογία, Εκπαίδευση (TESOL) και Data Science και οδηγούν σε έξι ξεχωριστά διπλώματα.

Για να επιλέξεις ποιο πρόγραμμα μπορεί να σου ταιριάζει, μπορείς να δεις τις βασικές πληροφορίες για κάθε μεταπτυχιακό του Deree:

Τομέας Επικοινωνίας:

MA in Strategic Communication and Public Relations
Ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα Επικοινωνίας που προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώσεις με εφαρμογή σε πλήθος επαγγελματικών κλάδων, ενώ δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία μέσω πρακτικής άσκησης σε κορυφαίες εταιρείες επικοινωνίας και δημόσιων σχέσεων.

MA in Digital Communication and Social Media
Ένα καινοτόμο πρόγραμμα που ενσωματώνει τις πρακτικές της αγοράς και της ψηφιακής εξέλιξης σε σπουδές υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου, με σκοπό να προετοιμάσει ευέλικτους και ενημερωμένους επαγγελματίες στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας και των social media.

 

Τομέας Ψυχολογίας:

MS in Counseling Psychology and Psychotherapy
Ένα πρόγραμμα κλινικής ψυχολογίας που συνδυάζει τη θεωρητική με την τεχνική γνώση και ενσωματώνει τις βασικές θεωρητικές σχολές ψυχολογίας στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Οι σπουδαστές του Deree συμμετέχουν σε ερευνητικά προγράμματα και αποκτούν πολύτιμη εμπειρία μέσω της πρακτικής άσκησης και της συνεργασίας με πλήθος ιδρυμάτων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

ΜΑ in Applied Educational Psychology
Το πρόγραμμα προσφέρει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στη σχολική ψυχολογία και σε όσους θέλουν να εργαστούν με παιδιά, εφήβους καθώς και την ανάπτυξή τους στο σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες της Ψυχολογίας αλλά και του ευρύτερου τομέα της εκπαίδευσης.

Τομέας Εκπαίδευσης - TESOL:

MA in TESOL (Teaching English to Students of Other Languages)
Ένα καινοτόμο πρόγραμμα που εστιάζει στην ψηφιακή τεχνολογία και στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας και προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης της διεθνούς πιστοποίησης CertTESOL του Trinity College. Απευθύνεται και σε εργαζόμενους επαγγελματίες, καθώς τα μαθήματα παραδίδονται στο campus αλλά και online, προσφέροντας ευελιξία.


Τομέας Data Science:

MS in Data Science
Το μεταπτυχιακό σε Data Science είναι ένα νέο, υπερσύγχρονο πρόγραμμα που ξεκινάει από τον Σεπτέμβριο και προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτικές ικανότητες στην επιστήμη των Big Data. Στη διάρκεια της φοίτησής τους, οι σπουδαστές αποκτούν τα εφόδια και τις δεξιότητες να σταδιοδρομήσουν ως επαγγελματίες στην Τεχνολογία Πληροφορικής (IT), μέσα από έναν θεωρητικό και πρακτικό συνδυασμό εφαρμοσμένων μαθηματικών, επιστήμης υπολογιστών, στατιστικής και business information. Οι σπουδαστές μαθαίνουν να χειρίζονται μεγάλους όγκους δεδομένων και αποκτούν εξοικείωση με διαφορετικούς τύπους δεδομένων, όπως δεδομένα συναλλαγών, δεδομένα κειμένων και εικόνες, ώστε να είναι σε θέση να μετατρέπουν τα δεδομένα (data) σε πληροφορίες, λύσεις και εργαλεία, που θα ενισχύουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε οργανισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ ή επικοινώνησε με έναν από τους συμβούλους εγγραφών του Deree εδώ!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 19:11

Top 10