Θέλεις να δεις τις νέες περιπέτειες του Αλαντίν; Οι νικητές των προσκλήσεων!

Το TLIFE και η Feelgood σού δίνουν την ευκαιρία να είσαι στην πρεμιέρα της ταινίας “Αλαντίν: Οι νέες περιπέτειες” μαζί με το παιδί σου! 10 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την ταινία!

Το μαγικό παραμύθι του Αλαντίν και του μαγικού λυχναριού μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη σε μια ξεκαρδιστική υπερπαραγωγή από τη Γαλλία. Οι νέες περιπέτειες του Αλαντίν μας μεταφέρουν στον εξωτικό κόσμο της Βαγδάτης με
πολλές ξεκαρδιστικές αναφορές στο σήμερα, την τεχνολογία, και τη σύγχρονη κουλτούρα. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Γάλλος κωμικός ηθοποιός Kev Adams (Les Profs).

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
ΛΙΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ
ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΡΙΡΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΚΑΚΗΣ
ΑΝΘΗ ΦΙΛΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΙΣΣΑ
ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΖΗ
ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΡΔΟΥΜΠΑ
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΓΕΖΟΥΕ

Η πρεμιέρα θα γίνει τη ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 12.00 στον κινηματογράφο Αθήναιον (Αμπελόκηποι) ! Οι νικητές θα πρέπει να είναι στο ταμείο του κινηματογράφου μισή ώρα νωρίτερα με την ταυτότητά τους.

Η υπόθεση
Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Sam και ο καλύτερος του φίλος Khalid μεταμφιέζονται σε Άγιους Βασίληδες για να κλέψουν ό,τι μπορούν από ένα εμπορικό κέντρο. Ο Sam όμως πέφτει πάνω σε κάτι παιδιά που δεν τον αφήνουν ήσυχο και αναγκάζεται να τους πει την ιστορία του Aladin, τουλάχιστον τη δική του εκδοχή. Μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου, ο Sam ξεκινάει ένα ταξίδι από τη Βαγδάτη, όπου ο λαός υποφέρει από την τυραννία του φοβερού Vizir. Θα μπορέσει ο νεαρός κλέφτης Aladin, με τη βοήθεια του τζίνι, να χαλάσει τα διαβολικά σχέδια του Vizir, να σώσει τον Khalid και να κερδίσει την καρδιά της πριγκίπισσας Shallia; Η απάντηση είναι φυσικά ναι. Αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο!
Δες εδώ το trailer της ταινίας:

11 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Read More

And More