Τα απίθανα φορέματα που φτιάχνει ένα 4χρονο κοριτσάκι με τη μαμά της! Δες φωτογραφίες!

Όλα ξεκίνησαν επειδή η μικρή Mayhem, όπως όλα τα κοριτσάκια, έπαιρνε τα ρούχα της μαμάς της για να ντυθεί. Η μαμά της, επειδή βαρέθηκε να μαζεύει τα ρούχα της μέσα από τα κουτιά με τα παιχνίδια της κόρης της μια μέρα της πρότεινε να φτιάξουν φορέματα από χαρτί. Η μικρή Mayhem ενθουσιάστηκε!


Αυτό είναι το πρώτο φορεματάκι που έφτιαξαν μαζί. Από τότε όμως “μπήκε πολύ νερό στ’ αυλάκι”! Η Mayhem άρχισε να έχει διάφορες ιδέες που ξεπατίκωνε από παντού! Μαζί με τη μαμά της παρακολουθούσαν τις διάσημες, τα μοντέλα πώς ντύνονταν και μετά έφτιαχναν παρόμοια φορέματα. Το αποτέλεσμα; Δες τις παρακάτω φωτογραφίες!

/
Και όμως! Βρείτε τη διαφορά της Jennifer Lawrence με το πανάκριβο φόρεμά της από αυτό που έφτιαξε η μικρή με τη μαμά της!

/
Μια εντυπωσιακή εμφάνιση και για τις δύο κυρίες!

/
Τύφλα να χει η Taylor Swift και το λουλουδάτο της φόρεμα μπροστά στη δημιουργικότητα της 4χρονης!

/
Η 4χρονη Mayhem δείχνει πιο ναζιάρα με το φόρεμα που έφτιαξε από την Katy Perry που φόρεσε το αληθινό!

/
Άντε να ξεχωρίσεις το αληθινό από το χάρτινο!

/
Ακόμα και φορέματα υψηλής ραπτικής μπορεί και φτιάχνει η μικρή μόνο με χαρτί!

/
Η ταλαντούχα Mayhem ίσως έχει άστρο τελικά στο σχέδιο μόδας ή ακόμα και στην πασαρέλα αφού φροντίζει να παρουσιάζει τις δημιουργίες της και να φωτογραφίζεται με επαγγελματισμό! Μάλιστα η μαμά της δηλώνει ότι πλέον μπορεί να υπολογίσει ακόμα και πόσο χαρτί χρειάζεται για να φτιάξει κάθε φόρεμα!

Read More

And More