Τα πιο stylish παιδιά των celebrities! Δες τις εμφανίσεις τους!

Είναι παιδιά διάσημων γονιών. Σε κάθε τους εμφάνιση προκαλούν έναν… χαμό! Είναι λογικό λοιπόν και τα ρούχα τους αλλά και το στιλ τους να γίνεται viral. Κάποια από αυτά τα παιδιά βέβαια ντύνονται μόνα τους και ήδη ακολουθούν καριέρα στο μόντελινγκ. Κάποια άλλα τα ντύνει η… μαμά τους, σε κάθε περίπτωση όμως το στιλ τους θα το ζήλευαν και οι μεγάλοι και όπως είναι φυσικό τα ρούχα τους συνήθως φέρουν πολύ επώνυμες υπογραφές.
Συγκεντρώσαμε τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων παιδιών και κάποιες φωτογραφίες που δικαιολογούν κάθε καλό ενδυματολογικό χαρακτηρισμό!

Kaia Gerber
Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από το ένδοξο παρελθόν της μαμάς της στις πασαρέλες. Έτσι, εκτός από όμορφο κορίτσι, η Kaia έχει ένα μοναδικό στιλ έφηβης που θέλουν όλες οι κοπέλες να αντιγράψουν. Και ήδη έχει κάνει τα πρώτα της βήματα στις πασαρέλες!

Shiloh Jolie-Pitt


Αυτό το κορίτσι είναι πολύ διαφορετικό. Το πρώτο βιολογικό παιδί της Angelina και του Brad, που σχεδόν είναι κατ’ εικόνα τους έχει αναπτύξει ένα androgynous στιλ, με κοντό μαλλί, statement t-shirts, στρατιωτικά παντελόνια και κοστούμια.

Apple Martin

Έχοντας για μαμά την Γκουίνεθ Πάλτροου το στιλ της είναι πολλές φορές αυστηρό, όμως όταν είναι με τον ροκά μπαμπά Κρις Μάρτιν γίνεται πιο ανάλαφρο, με τζιν σορτσάκι και t-shirt.

Harper Beckham

Όταν έχεις μαμά την Victoria Beckham που ασχολείται πλέον ενεργά με τη μόδα ως σχεδιάστρια πόσες επιλογές έχεις να μην είσαι fashionable; Εδώ επιλέξαμε να σου δείξουμε το πιο χαλαρό της και αθλητικό της στιλ. Αν όμως θέλεις να δεις τις 10 φορές που ήταν πιο stylish και από τη μαμά της κάνε κλικ εδώ

Lila Moss


Η κόρη της Kate Moss είναι ένα μικρό της αντίγραφο. Μποέμ και skinny, ακολουθεί το ανέμελο στιλ της μαμάς της και της πάει πολύ!

Blue Ivy Carter


Η κόρη της Beyonce ντύνεται κυριολεκτικά σαν κοριτσάκι με έμφαση στα φουστανάκια με φουρό. Έχει όμως πάντα άψογο στιλ στα άφρο μαλλιά της!

Mason Disick


Από όλη την οικογένεια της Kourtney Kardashian, ο μεγάλος της γιος Mason είναι το παιδί με το πιο ωραίο και πρωτότυπο στιλ!

North West


Τι να πει κανείς για την μεγάλη κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West πέρα από το ότι είναι πιστό αντίγραφο της μαμάς της; Προμοτάρει κάθε κολεξιόν του μπαμπά της και φυσικά ντύνεται πανομοιότυπα με τη μαμά της! Κάνε κλικ εδώ και δες περισσότερα looks της North

Αμαλία Κωστοπούλου


Και για να μην αδικήσουμε την εγχώρια σόουμπιζ, η Αμαλία Κωστοπούλου είναι ίσως το πιο stylish παιδί διασήμων γονιών. Και όχι άδικα! Με εμφάνιση που θυμίζει τη μαμά Τζένη Μπαλατσινού και ανάλογο στιλ σίγουρα οι πασαρέλες της ανήκουν.

Read More

And More