Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.04.2016 | 10:54

Τόμας το τρενάκι: Νέα αποστολη για τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών!

Τόμας το τρενάκι: Νέα αποστολη για τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ζήστε την περιπέτεια με τον Τόμας, το αγαπημένο τρενάκι των παιδιών! 

Στο νέο σετ "Ο Βράχος των Απολιθωμάτων", που θα βρείτε στα παιχνιδάδικα Μουστάκας, ο Τόμας έχει μία νέα αποστολή! Πρέπει να βρει τα απολιθώματα. Όπως προχωράει στο σιδηρόδρομο, ανεβαίνει σε ένα βράχο ο οποίος καταλήγει σε γκρεμό! Προσπαθώντας να αποφύγει την πτώση κάνει μία απότομη στροφή 360° και γκρεμίζει τα λοφάκια ανακαλύπτοντας τα κρυμμένα απολιθώματα!
Άλλη μία αποστολή για τον Τόμας έφτασε στο τέλος της με επιτυχία!

Παίζοντας με τον Τόμας τα παιδιά μαθαίνουν την έννοια της φιλίας, της ομαδικότητας και αναπτύσσουν τη φαντασία τους δημιουργώντας τις δικές τους ιστορίες.Τι περιλαμβάνει το σετ "Ο Βράχος των Απολιθωμάτων"


-Στο σετ "Ο Βράχος των Απολιθωμάτων" περιλαμβάνεται ολοκληρωμένος σιδηρόδρομος με το μηχανοκίνητο τρενάκι Τόμας και υπερυψωμένη στροφή με βράχους, με επιπρόσθετη στρογγυλή διαδρομή και διακόπτες αλλαγής κατεύθυνσης για να ελέγχετε τη διαδρομή του Τόμας. Ο Τόμας ανεβαίνει το λόφο και μετά ολοκληρώνει μία απότομη στροφή 360° πριν συνεχίσει τη διαδρομή του. Καθώς κάνει την στροφή, ο Τόμας γκρεμίζει τους βράχους για να αποκαλύψει αυτά που κρύβουν από κάτω!

-Συνδέεται με άλλα σετ, σετ επέκτασης και αξεσουάρ TrackMaster™ για να επεκτείνετε τον μηχανοκίνητο κόσμο σας

-Κατάλληλο για παιδιά 3+ ετών

-Αναζητήστε και τη Λαμπάδα Fisher Price Thomas "Ο Βράχος Των Απολιθωμάτων" στα παιχνιδάδικα Μουστάκας
Advertisement
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10