Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.12.2015 | 14:00

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός: Κέρδισε 5 παιχνίδια της AS Company!

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός: Κέρδισε 5 παιχνίδια της AS Company!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Χριστούγεννα χωρίς δώρα δεν είναι Χριστούγεννα και φυσικά τα παιδιά έχουν πάντα την τιμητική τους! Το TLIFE και η αγαπημένη εταιρεία παιχνιδιών AS Company σε σκέφτονται και σου χαρίζουν 5 μοναδικά παιχνίδια που μπορείς να χαρίσεις κι εσύ στο παιδί σου!

Είναι απλό: Λάβε τώρα μέρος στο διαγωνισμό του TLIFE συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής και σε λίγες μέρες θα ξέρεις αν είσαι ο νικητής!

Θα κληρωθούν 5 παιχνίδια "SUPER ΧΗΜΕΙΑ"! Πρόκειται για εκπαιδευτικά σετ με περισσότερα από 250 πειράματα, εύκολα στη χρήση και απολύτως ασφαλή! Περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα εργαστηριακών οργάνων και φυσικά ασφαλή και πιστοποιημένα! Είναι κατάλληλα για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και πάνω.

Χάρισε κι εσύ γνώση στο παιδί σου!

Τα ΜΑΘΑΙΝΩ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ είναι μια σειρά επιστημονικών παιχνιδιών. Αποτελείται από ποιοτικά παιχνίδια σχεδιασμένα από ειδικούς και προοριζόμενα για τα παιδιά. Καλύπτουν μεγάλη θεματολογία και πολλά διαφορετικά ενδιαφέροντα. Τα παιχνίδια της σειράς απευθύνονται σε παιδιά του δημοτικού σχολείου, που έχουν δίψα για μάθηση και πολλές ερωτήσεις, τις οποίες όμως θέλουν να απαντήσουν μόνα τους!
Και τι καλύτερο από το να ανακαλύψουν μόνα τους πώς εξηγούνται διάφορα επιστημονικά φαινόμενα!

Τα παιχνίδια της σειράς ΜΑΘΑΙΝΩ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ διαθέτουν πλούσια εικονογραφημένα εγχειρίδια οδηγιών και φυσικά εντυπωσιακό εξοπλισμό για την παρακολούθηση και εκτέλεση πειραμάτων, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών!

Έτσι, κάθε παιδί έχει τη δυνατότητα να μάθει πολλά χρήσιμα και ενδιαφέροντα πράγματα αλλά και να ανακαλύψει σε ποια επιστημονικά θέματα έχει μεγαλύτερη κλίση και αντίληψη!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα και μπες στην κλήρωση!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10