Πίσω στην κορυφή της σελίδας
28.08.2015 | 17:40

Ο όμιλος Βοsch δωρίζει 10.000€ στο Ίδρυμα Μητέρα μέσω της εταιρείας του «Skil»

Ο όμιλος Βοsch δωρίζει 10.000€ στο Ίδρυμα Μητέρα μέσω της εταιρείας του «Skil»
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Κατά τη διάρκεια του Ιουνίου και Ιουλίου 2015, ο όμιλος Βosch μέσω της εταιρείας ηλεκτρικών εργαλείων που εξαγόρασε το 1994 με την επωνυμία «Skil», διεξήγαγε το διαγωνισμό ‘Skil Cuts for Charity’: μια πρωτοβουλία στην οποία € 10.000, - θα μπορούσαν να κερδηθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Στις αρχές Αυγούστου, o όμιλος Bosch δώρισε το ποσό αυτό στο Ίδρυμα Μητέρα για λογαριασμό του κου. Παναγιώτη Μανώλη.

Ο διαγωνισμός ‘Skil Cuts for Charity’ διοργανώθηκε για την προώθηση του ηλεκτρικού εργαλείου Skil 2900 AJ Multi Cutter. Μέσω του Facebook οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ανεβάσουν μια φωτογραφία στην οποία να αναπαραστούν ότι κόβουν οτιδήποτε.

Οι συμμετέχοντες μπορούσαν να επιλέξουν ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα για το οποίο ήθελαν να διαγωνιστούν. Λαμβάνοντας όσα περισσότερα Likes, Shares και Comments, είχαν την πιθανότητα να κερδίσουν € 10.000, για το επιλεγμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Στο διαγωνισμό υπήρξαν συμμετοχές από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Μετά από δύο μήνες, ο κος Παναγιώτης Μανώλης από την Ελλάδα ανακυρήχθηκε νικητής. Έλαβε τις περισσότερες ψήφους και κέρδισε € 10.000, - για το Ίδρυμα Μητέρα, μια φιλανθρωπική οργάνωση που έχει δεσμευτεί για τα παιδιά που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.
Χάρη στη δωρεά του ομίλου Βοsch, το Ίδρυμα Μητέρα μπορεί να επενδύσει σε εξειδικευμένες υπηρεσίες για τα παιδιά και τους γονείς που βρίσκονται σε δύσκολες καταστάσεις.

Ο κος. Παναγιώτης Μανώλης κέρδισε επίσης ένα ολοκληρωμένο πακέτο εργαλείων της μάρκας Skil από τον όμιλο Bosch.


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 14:17

Check this
Girlboss! 7 πράγματα που έχουμε στα συρτάρια μας για να αντιμετωπίσουμε το άγχος των deadlines!
Το στιλ της Kaia Gerber: Πάρε ιδέες από τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις του νέου it girl
5 συνήθειες για φθινοπωρινό detox! Plus: συνταγή για αποτοξινωτικό χυμό
Decorating tips: Πώς να κάνεις τη διακόσμησή σου να ξεχωρίζει δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες
Top 10