Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.02.2014 | 21:07

Νέες κουδουνίστρες Baby Senses από την Chicco!

Νέες κουδουνίστρες Baby Senses από την Chicco!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Αναπτύσσοντας τις αισθήσεις τους εξερευνoύν τον κόσμο!

Κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών της ζωής του, το μωρό σας χρησιμοποιεί τις αισθήσεις του για να αντιληφθεί την πραγματικότητα και να γνωρίσει το περιβάλλον που ζει. Το περιβάλλον γύρω του, με τους ήχους, τα χρώματα και τις μυρωδιές του, αποτελεί θεμελιώδη πηγή διέγερσης των αισθήσεων του.

Για το λόγο αυτό, η Chicco λανσάρει τη νέα σειρά με Κουδουνίστρες BABY SENSES, ειδικά σχεδιασμένη για να συνοδεύει και να διεγείρει την ανάπτυξη των αισθήσεων των βρεφών.

Η νέα σειρά BABY SENSES, χωρίζεται σε 5 κατηγορίες, ανάλογα με το ποια ερεθίσματα διεγείρει και ποιες δεξιότητες ενισχύει.

1. Ανάπτυξη Δεξιοτήτων και Συντονισμός Κινήσεων

/

Αυτά τα 3 χαριτωμένα μικρά ζώα είναι ελαφριά και εύκολα στο πιάσιμο, ιδανικά για να βοηθήσουν τα μωρά να συντονίσουν τις πρώτες τους κινήσεις, και να τα βοηθήσουν στις πρώτες τους προσπάθειες να πιάσουν και να ανακινήσουν αντικείμενα.

Προτεινόμενες τιμές: Κουδουνίστρα αρκουδάκι 4,99 ευρώ, κουδουνίστρα ζέβρα 4,99 ευρώ, κουδουνίστρα ελεφαντάκι 4,99 ευρώ
2. Ανάπτυξη Οπτικών Δεξιοτήτων

/

Από 3 μηνών και μετά, τα μωρά βλέπουν τα αντικείμενα με μεγαλύτερη σαφήνεια, αρχίζουν να αντιλαμβάνονται λεπτομέρειες και να διακρίνουν τα βασικά χρώματα. Αυτά τα ζωάκια έχουν έντονα χρώματα, με υψηλές αντιθέσεις, π.χ. η χρήση του κόκκινου και λευκού χρώματος με φωτεινές διακοσμήσεις, έτσι προσελκύονται τα μωρά και αναπτύσσονται οι οπτικές τους δεξιότητες.

Προτεινόμενες τιμές: Κουδουνίστρα καμηλοπάρδαλη 5,99 ευρώ, κουδουνίστρα παπαγάλος 5,99 ευρώ, κουδουνίστρα πασχαλίτσα 6,99 ευρώ


3. Για την περίοδο της οδοντοφυίας


/

Tα μωρά μπορούν πλέον να συντονίσουν τις κινήσεις του, όταν κοιτάνε κάποιο αντικείμενο, το αντιλαμβάνονται και το βάζουν στο στόμα τους για να το εξερευνήσουν. Οι κουδουνίστρες αυτές έχουν διαφορετικές επιφάνειες και κάποια τμήματα με υγρό που ψύχεται ώστε να ανακουφίζονται τα ούλα τους κατά τη διάρκεια της οδοντοφυΐας.

Προτεινόμενες τιμές: Κουδουνίστρα καβουράκι 5,99 ευρώ, κουδουνίστρα χελωνίτσα 5,99 ευρώ, κουδουνίστρα αστερίας 5,99 ευρώ

4. Ανάπτυξη μουσικών δεξιοτήτων


/

Σε αυτή τη φάση τα μωρά σας προσελκύονται από παιχνίδια που παράγουν ήχους και μουσική. Αγαπούν να ανακαλύπτουν διαφορετικούς ήχους και να πειραματίζονται κουνώντας ή χτυπώντας αντικείμενα. Έτσι αναπτύσσουν και κατανοούν τα αποτελέσματα των πράξεών τους.

Προτεινόμενες τιμές: Κουδουνίστρα λιονταράκι 9,99 ευρώ, κουδουνίστρα μαϊμουδίτσα 9,99 ευρώ, κουδουνίστρα τουκάν 9,99 ευρώ

5. Ανάπτυξη αφής

/

Οι πρώτες εμπειρίες αφής για τα μωρά αφορούν κυρίως την επαφή με τις μητέρες τους και την εξερεύνηση του σώματός τους. Αυτό επεκτείνεται σταδιακά και αναζητούν να αγγίξουν και να χειριστούν και άλλα αντικείμενα. Παιχνίδια κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά, επιφάνειες τα βοηθούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές της αφής.

Προτεινόμενες τιμές: Ιπποποταμάκι με δόνηση 12,99 ευρώ, ελεφαντάκι 14,99 ευρώ, Το πρώτο του βιβλιαράκι 10,99 ευρώ


Τη νέα σειρά BABY SENSES μπορείτε να την βρείτε στα καταστήματα: Λητώ, Prenatal, Οrchestra, σε επιλεγμένα καταστήματα βρεφικών ειδών και σε επιλεγμένα φαρμακεία.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10