Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.04.2013 | 11:15

Στην Chicco το after sales service είναι εγγυημένο!

Στην Chicco το after sales service είναι εγγυημένο!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
H εταιρεία βρεφικών Chicco, ανταμείβοντας την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο όνομά της χιλιάδες καταναλωτές και έχοντας πάντα στο επίκεντρο το μωρό και τον άνθρωπο, ακολουθεί τη δική της πολιτική σε ότι αφορά στην παροχή service.

Συγκεκριμένα, εγγυάται το service για όλα της τα προϊόντα. Ειδικότερα για τα προϊόντα μετακίνησης και φύλαξης Chicco (καροτσάκια, καθισματάκια κλπ) παρέχεται εγγύηση ενός (1) έτους, που πιστοποιείται με την απόδειξη αγοράς του προϊόντος και καλύπτει πλήρως σε αυτό το χρονικό διάστημα το service και τα ανταλλακτικά ή ακόμα και την αντικατάσταση προϊόντος.

Η Chicco, ωστόσο, θέλοντας να ευχαριστήσει την προτίμηση των πελατών της, αλλά και να βοηθήσει τους γονείς που δυσκολεύονται πλέον στην απόκτηση νέων προϊόντων, εξυπηρετεί κατά το δυνατόν, και εφόσον υπάρχουν τα διαθέσιμα ανταλλακτικά, και όσους έχουν προϊόντα παλαιότερων ετών.

Με τη συγκεκριμένη ενέργεια η εταιρεία θέλει και εμπράκτως να τονίσει την αξιοπιστία των προϊόντων Chicco, προσφέροντας στους καταναλωτές ένα επιπλέον κίνητρο για να προτιμήσουν τα προϊόντα της.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών είναι η απόκτηση του προϊόντος από κατάστημα που συνεργάζεται με την εταιρεία Β&Μ Σκαρμούτσος που εμπορεύεται τα προϊόντα Chicco στην Ελλάδα και την Κύπρο. Τα καταστήματα αυτά είναι διαθέσιμα τόσο μέσα στην λίστα των συνεργατών Chicco στο επίσημο site της εταιρείας στο www.chicco.gr όσο και σε διάφορα έντυπα της εταιρείας.

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Chicco είναι πάντα στη διάθεση του καταναλωτή με στόχο την κάλυψη των αναγκών του με συνέπεια, υπευθυνότητα και ευαισθησία, στο τηλέφωνο 210 62 41 400, με ωράριο λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9:00-17:00.


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Me, Myshelf and I με την Κορίνα Βρούσια! Τι καλλυντικά θα βρεις στο σπίτι μιας beauty addict που αγαπά τα ταξίδια;
THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!
ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ; Ο Δ. Γρηγοράκης και η ομάδα του απαντούν στις ερωτήσεις σου!
Χριστούγεννα ήρθαν πάλι: Κάνε ένα “δώρο” στο σπίτι σου με αυτά τα εκπληκτικά γιορτινά trends!
Top 10