Χριστουγεννιάτικες προτάσεις για παιδικά dvd!

Απόλαυσε μαζί με τα παιδιά σου μαγικές, κλασικές αλλά και νέες χριστουγεννιάτικες ιστορίες σε dvd. Το Tlife και η Sony προτείνουν…

Τα ‘ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ’

Μια μαγευτική Χριστουγεννιάτικη ιστορία από τη Disney που θα ζεστάνει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, αποκαλύπτοντας το αληθινό νόημα των γιορτών και τη χαρά της προσφοράς στους γύρω μας! Πρωταγωνιστούν οι χνουδωτοί τετράποδοι βοηθοί του Αγίου Γαβσίλη, τα αγαπημένα μας Φιλαράκια!
Όταν ανακαλύπτουν ότι τα παιδιά του κόσμου έχουν ξεχάσει τι είναι πραγματικά το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, ο Άγιος Γαβσίλης και η παρέα του φτάνουν μέχρι τη Νέα Υόρκη για να βρουν μια λύση! Τα πράγματα όμως έρχονται ανάποδα γιατί ο Άγιος Γαβσίλης… παθαίνει αμνησία! Και τότε οι φοβεροί χνουδωτοί Γαβσιλάκηδες μαζί με ένα μικρό ορφανό κοριτσάκι την Κουίν («Αμερική έχεις ταλέντο») και τη νέα τους φίλη Γουίλ αναλαμβάνουν να σώσουν τον Άγιο Βασίλη και να δείξουν σε όλους τι σημαίνει Χριστούγεννα!
Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ & ΤΟ ΤΕΡΑΣ: ΜΑΓΕΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ”

Γιορτάστε την πιο μαγική εποχή του χρόνου μαζί με την Μπελ και το αγαπημένο της Τέρας σε Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες σε αυτό το συλλεκτικό DVD που δεν πρέπει να λείπει από καμιά συλλογή!!

Η κυρία Ποτς διηγείται ξανά μια «ιστορία παλιά σαν το χρόνο», τότε που κάποια Χριστούγεννα έγιναν σκοτεινά και μελαγχολικά, γιατί ένας κακός, μαγεμένος αυλός συνωμότησε για να χωρίσουν παντοτινά η Πεντάμορφη και το Τέρας. Μόνο ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα μπορεί να αποτρέψει αυτή την καταστροφή. Άραγε θα συμβεί;
Με συναρπαστικές πρόσθετες παροχές, πανέμορφα τραγούδια και ονειρεμένες εικόνες, αυτή η ιστορία θα ζεστάνει τις καρδιές σας με μηνύματα ελπίδας, χαράς και αγάπης. Και τα Χριστούγεννα θα γίνουν ακόμα πιο μαγικά!

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΥ”

Παρακολουθήστε τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες των μοναδικών αδελφών της επιτυχημένης σειράς του Disney Channel!

Είναι Χριστούγεννα αλλά ο Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι τόοσο άπληστος που δεν καταλαβαίνει ότι είναι εποχή για καλοσύνη και γενναιοδωρία… Έτσι, παίρνει μαθήματα από τα σοφά φαντάσματα (που δεν είναι άλλα από τον Γκούφι και τον Τζέμινι Κρίκετ) και ακολουθεί το παράδειγμα του υπαλλήλου του Μπομπ Κράτσιτ (δηλαδή του Μίκυ) αλλά και του ανιψιού του Φρεντ (Ντόναλτ) για να μάθει πώς να ανακαλύπτει το πνεύμα των γιορτών. Άλλη μια αγαπημένη συλλογή παραμυθιών που θα φέρει χαρά και ζεστασιά στην καρδιά όλων στο σπίτι σας. Αποκτήστε την σήμερα κιόλας!

 

“ΦΙΝΕΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΜΠ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΡΥ”

Ο πολυμήχανος Φινέας και ο ευρηματικός αδελφός του, Φερμπ, παρέα με τον Πέρρυ, έχουν αποστολή να σώσουν τα Χριστούγεννα από τα καταστροφικά σχέδια του Δόκτωρ Ντούφενσμιρτς!

Σε αυτή τη γιορτινή ιστορία, ο Φινέας, ο Φερμπ και ο Πέρρυ Πλατύποδας έχουν αποστολή να σώσουν τα Χριστούγεννα από τα καταστροφικά σχέδια του Δόκτωρ Ντούφενσμιρτς! Θα τα καταφέρουν εγκαίρως πριν το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη ανέβει στον ουρανό; Ετοιμαστείτε για την πιο περιπετειώδη ελκηθροδρομία και «φορτώστε» τις διακοπές σας με γέλιο και διασκέδαση που θα απογειώσουν τη χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Οι ειδικές εκδόσεις ‘ΦΑΝΤΑΣΙΑ’ και ‘ΦΑΝΤΑΣΙΑ 2000’ αποδεικνύουν τη διαχρονική μαγεία της Disney. Τα δύο αυτά αριστουργήματα αποτελούν ένα υπερθέαμα εικόνας, χρωμάτων και ήχου, με νέα ψηφιακή επεξεργασία.


ΦΑΝΤΑΣΙΑ (Ειδική έκδοση)


Το κλασικό υπερθέαμα εικόνας, ήχου και χρωμάτων, που δημιούργησε ο Γουόλτ Ντίσνεϊ το 1940 αποδίδεται τώρα πιο εκπληκτικά από ποτέ. Σε όποια ηλικία κι αν είστε, αφεθείτε στη μοναδική εμπειρία της «Φαντασίας» με τον τρόπο που την οραματίστηκε ο δημιουργός της, απολαύστε αποκλειστικές πρόσθετες παροχές και εξερευνήστε συντροφιά με όλη την οικογένεια το συναρπαστικό Νέο Μουσείο Ντίσνεϊ. Οι εικόνες μεταμορφώνονται σε τραγούδια, η μουσική ζωντανεύει και μαζί της όλη η μαγεία που θα σας παρασύρει σε μια εμπειρία που θα θέλετε να ζήσετε ξανά και ξανά!

ΦΑΝΤΑΣΙΑ 2000 (ειδική έκδοση)

Το όραμα του Γουόλτ Ντίσνεϊ να δημιουργήσει ένα «φιλμ–κονσέρτο» με μουσικό ρεπερτόριο που θα εναλλάσσεται συνεχώς γίνεται πραγματικότητα 60 χρόνια μετά με το υπερθέαμα «Fantasia/Φαντασία 2000»!

Απολαύστε μια πανδαισία χρωμάτων, μουσικής και κινουμένων σχεδίων που φτιάχτηκε για να χαρίσει μια νέα ονειρική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους. Εμπνευσμένη από την εξαιρετική κλασική ταινία «Fantasia/Φαντασία», περιέχει 7 ολοκαίνουρια κομμάτια, όπου οι νότες ακολουθούν τις εικόνες βήμα-βήμα ξετυλίγοντας τη μαγεία της ιστορίας…

TOY STORY (BOX SET)

Η τριπλή πλούσια συλλογή TOY STORY θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους με όλες τις πολύχρωμες περιπέτειες των αγαπημένων παιχνιδιών. Ένα box set με μοναδικές πρόσθετες παροχές, μία από τις ωραιότερες ιδέες για δώρο φέτος για τις γιορτές!

Όταν λείπουν οι ιδιοκτήτες… παίζουν τα παιχνίδια! Ο Γούντι, ο Μπαζ και όλη η παρέα από το δωμάτιο του Άντι μπλέκει στις πιο απίθανες, ξεκαρδιστικές περιπέτειες! Πριν ακόμα το «Ψάχνοντας τον Νέμο» και το «Μπαμπούλας Α.Ε.» τα δημιουργικά μυαλά της Pixar μας παρέσυραν σε έναν παραμυθένιο κόσμο, όπου τα παιχνίδια ζωντανεύουν.

Τα dvd κυκλοφορούν από τη Sony Pictures Home Entertainment Hellas.

Read More

And More