Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.06.2015 | 23:50

“Καλημέρα, μαμά!”

“Καλημέρα, μαμά!”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το ξυπνητήρι χτυπάει σαν τρελό αν και έχω ξυπνήσει πριν από αυτό! Έχω την έγνοια όλων και μοιάζει λες και το μυαλό μου έχει προγραμματιστεί για όλα! Όλα περνούν από τα χέρια μου και όλα καταλήγουν σε αυτά!

Σηκώνομαι όσο ακόμα το σπίτι είναι βουβό και πριν γεμίσει παιδικές φωνές. Τσεκάρω: όλοι είναι ακόμα στα κρεβάτια τους, σε λίγο όμως θα γίνει πραγματικός χαμός μέσα στο σπίτι!
Πλένομαι, χτενίζομαι και πάω προς την κουζίνα. Αυτό είναι το βασίλειό μου! Εδώ είμαι η απόλυτη βασίλισσα με το κάστρο της, τους πολεμιστές και τους μυστικούς της συμμάχους, όπως το Fairy Clean&Care! Ο νεροχύτης έχει τα βραδινά πιάτα που με περιμένουν αλλά τα ξεπετάω στο λεπτό.
Και αρχίζω τη διαδικασία της προετοιμασίας του πρωινού! Ο καθένας έχει τα γούστα και τις παραξενιές του! Ο μεγάλος δεν πολυπίνει γάλα όμως είναι απαραίτητο οπότε ετοιμάζω γι\' αυτόν ρυζόγαλο που μόνο έτσι τον καταφέρνω. Η μικρή πάλι έχει θέμα με τα φρούτα όμως είναι και αυτά απαραίτητα οπότε της ετοιμάζω ένα smoothie που θα το πιει στο τσάκα τσάκα. Σήμερα τους ετοιμάζω και μια έκπληξη μούρλια!
Η καφετιέρα πήρε μπρος και σε λίγο όλη η κουζίνα μοσχοβολάει καφέ. Είναι η ώρα να ξυπνήσει ο μπαμπάς μας που θέλει τον καφέ του ζεστό και τις φρυγανιές του αλειμμένες μέλι! Ετοιμάζω και το δικό μου πρωινό. Παράλληλα όλοι θέλουν ταπεράκι για το σχολείο και τη δουλειά.
Στρώνω τραπέζι. Βάζω και λουλούδια. Θέλω να έχει χρώμα η μέρα όλων!
“Καλημέρα, μαμά!”. Σιγά σιγά και ένας ένας έρχονται!
Μα πριν μαζευτούμε όλοι, θέλω ο νεροχύτης μου να είναι άδειος και να μοσχομυρίζει! Γι' αυτό έχω το Fairy Clean&Care με άρωμα τριαντάφυλλο που κάνει ακόμα τα πιάτα να... χαίρονται!

Γι' αυτό είναι οι μυστικοί σύμμαχοι! Για να βοηθάνε μια.. βασίλισσα να στέκει πάντα στο θρόνο της!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10