Lalaloopsy: Οι κούκλες που ξετρελαίνουν τα παιδιά!

Οι Lalaloopsy ήταν κάποτε κούκλες φτιαγμένες από κουρελάκια που ζωντάνεψαν μαγικά μόλις ράφτηκε η τελευταία τους κλωστή.

Κάθε κούκλα είναι διαφορετική, καθεμία έχει τη δική της προσωπικότητα, που σχετίζεται με τα υφάσματα που χρησιμοποιήθηκαν για να φτιαχτεί.

Zούνε σε έναν παιχνιδιάρικο κόσμο, γεμάτο χρώματα και εκπλήξεις. Πάμε να τις γνωρίσουμε…

Η Tippy Tumblelina δημιουργήθηκε από το τουτού μιας μπαλαρίνας. Η Tippy Tumblelina™ είναι ένα αληθινό κορίτσι που λατρεύει να βρίσκεται στη σκηνή… ακόμη κι αν καμιά φορά πέφτει από αυτήν. Έχει για κατοικίδιο έναν κύκνο.
Ημερομηνία ραφής (και γενεθλίων): 2 Φεβρουαρίου.

Η Blossom Flowerpot δημιουργήθηκε από ένα γάντι κηπουρού. Η Blossom Flowerpot είναι υπομονετική, τρυφερή και πάντα κεφάτη. Της αρέσει να σκαλίζει το χώμα. Έχει για κατοικίδιο μια πεταλούδα.
Ημερομηνία Ραφής: 22 Απριλίου


Η Crumbs Sugar Cookie δημιουργήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου από μια ποδιά φούρναρη. Είναι σούπερ γλυκιά, έχει άριστους τρόπους και της αρέσει να προσκαλεί τους φίλους της για τσάι και λιχουδιές. Έχει ένα κατοικίδιο ποντικάκι.


Η Jewel Sparkles δημιουργήθηκε στις 13 Μαρτίου από το φόρεμα μιας αληθινής πριγκίπισσας. Είναι πολύ χαριτωμένη, αλλά και λίγο αυταρχική -λόγω καταγωγής. Της αρέσει να χορεύει και να φορά αστραφτερά ρούχα. Έχει μια Περσική γάτα.

Η Sunny Side Up έγινε από το πουκάμισο και τις φόρμες ενός αγρότη. Αγαπά να ξυπνά την αυγή, να φροντίζει τα ζώα, και τρώει τεράστια πρωινά. Έχει ένα κοτοπουλάκι. Ημερομηνία ραφής και γενεθλίων: 12 Οκτωβρίου.


Η Mittens Fluff ‘N’ Stuff δημιουργήθηκε από κομμάτια κασκόλ ενός… Εσκιμώου! Αγαπά ζεστό κακάο, το χιονοπόλεμο και το χουζούρι δίπλα από τη φωτιά. Το κατοικίδιο της δε θα μπορούσε να είναι τίποτ’ άλλο από μια… πολική αρκούδα! Έχει γενέθλια φυσικά Χειμώνα, στις 21 Δεκεμβρίου


Η Suzette La Sweet είναι ραμμένη από το φόρεμα μιας δούκισσας. Έχει βασιλικές διακρίσεις, είναι λίγο χαϊδεμένη και πάντα στολισμένη όπως αρμόζει στην καταγωγή της. Αγαπά τα φαγητά και γλυκά- υπερπαραγωγή και τις βόλτες στον κήπο. Έχει ένα σκυλάκι Poodle.

Εορταστική και στο πνεύμα των ημερών η Holly Sleighbells. Φτιάχτηκε από το κοστούμι ενός πραγματικού ξωτικού! Είναι μια εξαιρετική βοηθός, η οποία φροντίζει για τους καταλόγους με τα δώρα και το στολισμό των πακέτων του Άη Βασίλη.
Τις περισσότερες φορές είναι… φρόνιμη! Έχει για κατοικίδιο, τι άλλο; Έναν τάρανδο. Τα γενέθλια της είναι τη Μέρα των Γκι, την πρώτη Δεκεμβρίου.
Η παρέα δεν έχει μόνο κορίτσια… Ο Ace Fender Bender φτιάχτηκε από τα ρούχα ενός μηχανικού. Αγαπά να “λύνει” τα πράγματα αλλά ως γνήσιος μαστροχαλαστής δυσκολεύεται να τα ξαναφτιάξει! Έχει για κατοικίδιο μια μαϊμού. Έχει γενέθλια στις 30 Ιουλίου.


Ο Patch Treasurechest έγινε από τα ρούχα πραγματικού πειρατή. Του αρέσει να συλλέγει λαμπερά πράγματα και να ταξιδεύει ακόμη κι αν τον μπερδεύουν οι χάρτες. Έχει έναν παπαγάλο. Γενέθλια: 19 Σεπτεμβρίου

Και φυσικά στον κόσμο των Lalaloopsy δεν λείπει ο έρωτας! Ο Sir Battlescarred φτιάχτηκε από την πανοπλία ενός ιππότη. Είναι ένας ατρόμητος ήρωας που αγαπά την τοξοβολία, την ξιφασκία, τις εφόδους σε ξένα κάστρα. Πάντα όμως κάνει ειρήνη μέχρι το μεσημεριανό! Έχει έναν κατοικίδιο… δράκο.

Η Lady Stillwaiting ™ φτιάχτηκε από το φόρεμα μιας πανέμορφης αγνής κοπέλας. Είναι ρομαντική, αγαπά το τραγούδι και την ποίηση, και γνέφει από το μπαλκόνι ακόμα κι αν κανείς δεν είναι εκεί! Έχει για κατοικίδιο έναν μονόκερο.

Αυτές και άλλες Lalaloopsy μπορείτε να τις γνωρίσετε καλύτερα και να τις αποκτήσετε σε επιλεγμένα καταστήματα παιχνιδιών.

Read More

And More