To Ευχαριστώ της P&G στις Μαμάδες!

Η εταιρεία στο πλαίσιο του προγράμματος “Σ’ ευχαριστώ, Μαμά” ανακοινώνει ένα ακόμα δώρο για να ευχαριστήσει τις Μαμάδες των Ελλήνων αθλητών που θα παραμείνουν στην Ελλάδα την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και όλες τις Ελληνίδες Μαμάδες…
29 Ιουνίου 2012 – Η P&G, Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών Αγώνων έως το 2020, και η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από κορυφαία προϊόντα όπως Ariel®, Gillette®, Fairy®, Always®, Pantene® και Pampers®, ανακοίνωσε, σε συνέχεια του προγράμματος «Σ’ ευχαριστώ, Μαμά», ένα ακόμα δώρο, ειδικά σχεδιασμένο για τις Ελληνίδες Μαμάδες. Με την ονομασία «Αποστολή: Σ’ Ευχαριστώ, Μαμά», η εταιρεία προσφέρει προϊόντα αλλά και κατ’ οίκον υπηρεσίες στις Μαμάδες των αθλητών που θα παραμείνουν στην Ελλάδα την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων. Πρόσβαση σε αυτό το πρόγραμμα θα έχει και ένας μεγαλύτερος αριθμός Μαμάδων από όλη την Ελλάδα που θα του δοθεί η ευκαιρία να δηλώσει συμμετοχή ως ένα ελάχιστο Ευχαριστώ για όλα όσα κάνουν καθημερινά για να βοηθήσουν τα παιδιά τους να πετύχουν τα όνειρά τους.
Αποστολή «Σ’ Ευχαριστώ, Μαμά»
Από 16 Ιουλίου μέχρι 16 Αυγούστου, ένας στόλος από αυτοκίνητα με το σήμα «Σ’ ευχαριστώ Μαμά» θα μεταφέρει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ομάδες επαγγελματιών με μία σημαντική Αποστολή: να κάνουν τη μέρα των Μαμάδων λίγο πιο ευχάριστη και τις ίδιες πιο όμορφες. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από ειδικούς (κομμωτή και μακιγιέρ) που θα προσφέρουν στις Μαμάδες υπηρεσίες περιποίησης και ομορφιάς. Επιπλέον, την ομάδα θα πλαισιώνει προσωπικό, το οποίο θα αναλαμβάνει δουλειές του σπιτιού, όπως πλύσιμο πιάτων και ρούχων, άπλωμα και σιδέρωμα ρούχων, ώστε να ξεκουράσει τις Μαμάδες και να αφεθούν στα χέρια των ειδικών χωρίς να ανησυχούν για τις δουλειές που θα μείνουν πίσω. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα καθώς και δήλωση συμμετοχής θα μπορούν να βρουν οι μαμάδες από 3 έως 9 Ιουλίου 2012, στη σελίδα Επιθυμίες στο www.efxaristwmama.gr
Με την Αποστολή «Σ’ Ευχαριστώ, Μαμά» στην Ελλάδα, ολοκληρώνεται η προσφορά της εταιρείας στις Μαμάδες στο πλαίσιο του προγράμματος «Σ’ ευχαριστώ Μαμά» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Λονδίνο 2012. Ένα μήνα πριν, η εταιρεία ανακοίνωσε το «Σπίτι της P&G στο Λονδίνο» ένα χώρο χαλάρωσης και ηρεμίας ειδικά σχεδιασμένο για τις Μαμάδες των αθλητών που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους να αγωνίζονται. Πρόκειται για ένα χώρο σχεδιασμένο έτσι ώστε οι Μαμάδες των αθλητών να μπορούν να περάσουν χρόνο με τα παιδιά τους, σε ένα χαλαρό και φιλικό περιβάλλον αλλά και να μοιραστούν τις αγωνίες τους και τις χαρές τους με άλλες Μαμάδες. Αυτή την ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς θα προσπαθήσουμε να φέρουμε και στις μαμάδες των αθλητών που θα είναι στην Ελλάδα την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και στις υπόλοιπες μαμάδες που θα μπορέσουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα τιμώντας τες για όλα όσα κάνουν για τα παιδιά τους.
Ο κ. Δημήτρης Γιαννακούδης, Διευθυντής Marketing της P&G στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά: «Η P&G με ιστορία πλέον των 50 χρόνων στην Ελλάδα, μέσω των προϊόντων της αγγίζει καθημερινά τα ελληνικά νοικοκυριά κάνοντας την καθημερινότητα των Ελληνίδων μαμάδων λίγο πιο εύκολη. Με το πρόγραμμα «Σ’ ευχαριστώ Μαμά» απευθύνουμε ένα έμπρακτο Ευχαριστώ στις Μαμάδες των αθλητών είτε ταξιδέψουν στο Λονδίνο, είτε παραμείνουν στην Ελλάδα αλλά και όλων των Μαμάδων. Το πρόγραμμα «Αποστολή: Σ’ ευχαριστώ Μαμά» φέρνει στη ζωή με τον καλύτερο τρόπο τη δέσμευσή μας να ευχαριστήσουμε όλες τις Μαμάδες για όλα όσα κάνουν».

Read More

And More