Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.05.2013 | 15:34
Μαρκέλλα Ρεπανέλη

Έρχονται οι "Μπαμπούλες Πανεπιστημίου"! Δες αποκλειστικά στο TLIFE ένα απόσπασμα της ταινίας στα ελληνικά!

Έρχονται οι Μπαμπούλες Πανεπιστημίου! Δες αποκλειστικά στο TLIFE ένα απόσπασμα της ταινίας στα ελληνικά!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Οι αγαπημένοι Σάλι και Μάικ της ταινίας Μπαμπούλας ΑΕ επιστρέφουν τον Ιούνιο στη μεγάλη οθόνη με τη νέα τους ταινία Μπαμπούλες Πανεπιστημίου! Δες το αποκλειστικό απόσπασμα στα ελληνικά!

Την τελευταία φορά που είδαμε τους Μάικ Βασόβσκι και Τζέιμς Σάλιβαν ήταν αχώριστοι και πραγματικά αγαπημένοι. Δεν ήταν όμως πάντα έτσι. Από την πρώτη στιγμή που αυτά τα δύο αταίριαστα τέρατα συναντήθηκαν στο πανεπιστήμιο δεν άντεχαν το ένα το άλλο.
/

Με τελείως διαφορετικές μεθόδους, απόψεις και ικανότητες το μοναδικό κοινό στοιχείο τους ήταν το όνειρο για τον τίτλο του Καλύτερου Τρομαχτή. Το “Μπαμπούλες Πανεπιστημίου” μας αποκαλύπτει πώς ο Μάικ κι ο Σάλι ξεπέρασαν τις διαφορές τους κι έγιναν κολλητοί φίλοι.

/
Σχεδόν δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη αξέχαστη γνωριμία μας με τον μονόφθαλμο Μάικ και τον τριχωτό Σάλι, θα ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο για μια εκπαιδευτική εκδρομή στη φοιτητική ζωή των δύο φίλων που υπήρξαν άσπονδοι, καθώς το μόνο που μοιράζονταν κάποτε ήταν η αντιπάθεια που έτρεφε ο ένας για τον άλλον.

Ο σκηνοθέτης του “Cars”, Dan Scanlon, αναλαμβάνει το 3D prequel της μεγάλης εμπορικής και καλλιτεχνικής επιτυχίας “Μπαμπούλες Α.Ε.”, ενώ οι Billy Crystal και John Goodman επανέρχονται χαρίζοντας τη φωνή τους στα δύο από τα πιο διασκεδαστικά τέρατα όλων των εποχών: τον Μάικ Βασόβσκι και τον Τζέιμς Σάλιβαν.

Στα ελληνικά, τις φωνές τους στον Μάικ και στον Σάλι δανείζουν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και ο Αντώνης Λουδάρος.
Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις  20 Ιουνίου από την Feelgood!

Δες εδώ το απόσπασμα της ταινίας!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10