Ένας είναι ο Βασιλιάς των λιονταριών και πάει στα κανάλια Novacinema!

Δε γίνεται να χάσετε εσύ και τα παιδιά σου αυτήν την ταινία! Ο Βασιλιάς των Λιονταριών με τα 2 Όσκαρ και τις 3 Χρυσές Σφαίρες έρχεται στα κανάλια Novacinema και σκορπάει ρίγη συγκίνησης σε μικρούς και μεγάλους! Ενα λιονταράκι που θεωρεί ότι ευθύνεται για το θάνατο του πατέρα του εγκαταλείπει τη ζούγκλα και το δικαίωμα να γίνει βασιλιάς της. Αυτή η ταινία κάνει και τον πιο σκληρό να… δακρύσει, πάνω από όλα όμως είναι ένα υπέροχο μάθημα ενηλικίωσης που αξίζει να δει κάθε παιδί!

Και έπεται συνέχεια γιατί όλες οι υπέροχες κλασικές ταινίες του Animal Kingdom, το ζωικό βασίλειο της Disney, κάνουν περιοδεία στα κανάλια Novacinema! Aγαπημένοι ήρωες όπως ο Μπάμπι, ο Ντάμπο, η Λαίδη κι ο αλήτης θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, που θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαμβάνουν καθημερινά μεταγλωττισμένες!

Και αν δεν προλάβεις, γράψε την ταινία!
Τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema δίνουν τη δυνατότητα εγγραφής των κλασικών ταινιών της Disney, που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους εδώ και πολλές δεκαετίες, με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+. Με αυτό τον τρόπο οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema δημιουργούν τη δική τους μοναδική συλλογή Disney Classics για όλη την οικογένεια και μπορούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες όποτε εκείνοι επιθυμούν, κρατώντας τη μαγεία… για πάντα.

Read More

And More