Ο Dumbo, το αγαπημένο ελεφαντάκι, έρχεται στα κανάλια Novacinema!

Oι υπέροχες, κλασικές ταινίες του Animal Kingdom, το ζωικό βασίλειο της Disney, κάνουν περιοδεία στα κανάλια Novacinema! Aγαπημένοι ήρωες όπως ο Μπάμπι, ο Ντάμπο, η Λαίδη κι ο αλήτης θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, που θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαμβάνουν καθημερινά μεταγλωττισμένες!

Αυτή τη φορά σειρά έχει μία από τις συγκινητικότερες ταινίες του Disney, ο Ντάμπο, το ελεφαντάκι που με τις περιπέτειές του καταφέρνει να συγκινεί εδώ και χρόνια μικρούς και μεγάλους! Το τέταρτο μεγάλου μήκους καρτούν της Disney είναι μια από τις ωραιότερες παιδικές ταινίες που έγιναν ποτέ!
Αν σκεφτεί κανείς ότι ο Ντάμπο δε μιλάει ποτέ σε όλη την ταινία και παρόλα αυτά καταφέρνει να μεταδώσει γνήσια συγκίνηση μέσα από την αριστουργηματική μουσική αλλά και χιούμορ τότε δικαίως αυτή η ταινία πολλές δεκαετίες μετά τη δημιουργία της κάνει μικρούς και μεγάλους να δακρύζουν!



Και αν δεν προλάβεις, γράψε την ταινία!

Τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema δίνουν τη δυνατότητα εγγραφής των κλασικών ταινιών της Disney, που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους εδώ και πολλές δεκαετίες, με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+. Με αυτό τον τρόπο οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema δημιουργούν τη δική τους μοναδική συλλογή Disney Classics για όλη την οικογένεια και μπορούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες όποτε εκείνοι επιθυμούν, κρατώντας τη μαγεία… για πάντα.

Read More

And More