Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.02.2014 | 14:54

Pampers: 40 χρόνια δίπλα στους γονείς και τα μωράκια τους!

 Pampers: 40 χρόνια δίπλα στους γονείς και τα μωράκια τους!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τα Pampers από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής τους δεν σταμάτησαν να αφουγκράζονται τις ανάγκες των μωρών και των μαμάδων (και μπαμπάδων) τους. Οι ανάγκες αυτές, σε συνδυασμό με τη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη και τη συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες στο χώρο της βρεφικής ανάπτυξης, αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί τη βασική πηγή γνώσης και το εφαλτήριο της εξέλιξης των Pampers.

Η ιστορία και οι καινοτομίες των Pampers παρουσιάστηκαν σε μια πρωτότυπη εκδήλωση σε μαμάδες bloggers, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2013.Αξιοσημείωτη είναι η συνεχής έρευνα που πραγματοποιείται στο πρότυπο εργαστήριο των Pampers στη Γερμανία, όπου εξειδικευμένοι επιστήμονες στο χώρο της βρεφικής ανάπτυξης, συνομιλούν με πραγματικές μαμάδες, ελέγχουν τα προϊόντα τους σε πραγματικά μωρά και σε συνεργασία μαζί τους καινοτομούν συνεχώς, με στόχο να καλύπτουν όλο και περισσότερες ανάγκες των μικρών τους φίλων.

Στην καρδιά όμως των Pampers πέρα από την καινοτομία βρίσκεται και φιλοσοφία ότι ένα μωρό για την υγιή και χαρούμενη ανάπτυξή του χρειάζεται Αγάπη, Ύπνο και Παιχνίδι. Έτσι, τα Pampers φροντίζουν με τα καινοτόμα προϊόντα τους να ενισχύουν στο έπακρο και τις τρεις αυτές περιοχές. Εξασφαλίζοντας πρώτα το σημαντικότερο – στεγνότητα - επιτρέπουν αδιάλειπτο ύπνο και στη συνέχεια επενδύουν στην ελευθερία κινήσεων για ατέλειωτο παιχνίδι.Τα Pampers έχοντας ως βασικό μέλημα την υγιή και χαρούμενη ανάπτυξη των μωρών σε όλο τον κόσμο, εδώ και 40 χρόνια βρίσκονται δίπλα στους γονείς και στα μωράκια τους, προσφέροντας την απαραίτητη προστασία και φροντίδα και δεσμεύονται να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος να τους υποστηρίζουν.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 0:02

Check this
Τα 5 μεγαλύτερα hair trends που θα βλέπουμε παντού το 2018!
Κάν'το μόνη σου: Χειροποίητα σκουλαρίκια που θα δώσουν στιλ στο look σου
Τα μυστικά της Emma Roberts: Πως “σώζει” τις ατασθαλίες και τι τρώει η νεαρή ηθοποιός
Holiday blues... and pinks: Οι πιο stylish χρωματικοί συνδυασμοί για να ανανεώσεις το χώρο σου!
Top 10