Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.04.2013 | 00:27

Ξεκινούν οι εξετάσεις εισαγωγής στο Pierce!

Ξεκινούν οι εξετάσεις εισαγωγής στο Pierce!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το www.pierce.gr ιδρύθηκε το 1875 στη Σμύρνη της Μικράς Ασίας και μεταφέρθηκε στην Ελλάδα το 1922, με την ενθάρρυνση του Ελευθερίου Βενιζέλου. Είναι ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα πλήρως ισότιμο με τα ελληνικά δημόσια γυμνάσια και λύκεια.

To PIERCE θεωρείται ένα από τα κορυφαία σχολεία της Ελλάδας και οι απόφοιτοί του διακρίνονται σε όλους τους τομείς της επιστημονικής, πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής στην Ελλάδα και σε πολλές χώρες του κόσμου.
Οι μαθητές του PIERCE μαθαίνουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον με σύγχρονες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, όπως: τεχνολογικά εξοπλισμένες αίθουσες (Smart classrooms), εργαστήρια φυσικών επιστημών, πληροφορικής, καλλιτεχνικών, οικιακής οικονομίας, αίθουσα μουσικής, βιβλιοθήκη με 31.000 τίτλους, θέατρο, ανοιχτό αμφιθέατρο και Black Box Theater. Το PIERCE επίσης διαθέτει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και κέντρο Συμβουλευτικής.

Οι εξετάσεις για την εισαγωγή μαθητών στο PIERCE θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Απριλίου 2013. Την ίδια μέρα θα διεξαχθούν εξετάσεις για υποτροφίες υποψηφίων μαθητών της Α’ Γυμνασίου.

Για αιτήσεις και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στις Γραμματείες Γυμνασίου και Λυκείου στο τηλέφωνο 210-6009800/9, και στο e-mail: eggrafes.pierce@acg.edu, website: www.pierce.gr

Το PIERCE χρηματοδοτεί ένα γενναιόδωρο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας και υποτροφιών στους αριστεύσαντες μαθητές, καθώς και σε μαθητές με οικονομικές δυσχέρειες, ενώ βραβεύει όσους διακρίνονται.

Το Κολλέγιο δίνει έμφαση στην εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας, η οποία προσφέρεται ως υποχρεωτική πρώτη ξένη γλώσσα και διδάσκεται περισσότερες ώρες την εβδομάδα από οποιοδήποτε άλλο ελληνικό σχολείο.
Το PIERCE ενθαρρύνει την προσωπική εξέλιξη των μαθητών του προσφέροντας τους συμμετοχή σε Διεθνή προγράμματα, όπως το Harvard Model Congress Europe (HMCE), το Global Young Leaders Conference (GYLC), τα Forensics και το e-twinning. Περιβαλλοντικές εξορμήσεις και διδακτικές επισκέψεις σε χώρους τέχνης και ιστορίας (μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι, πινακοθήκες) αλλά και παραγωγής (εργοστάσια, επιχειρήσεις).

Παράλληλα, λειτουργούν απογευματινά ενισχυτικά τμήματα ξένων γλωσσών, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, όπως και απογευματινοί όμιλοι και προγράμματα, όπως το Junior Achievement και η Ρομποτική.


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Τα νύχια σου στο επίκεντρο! Πώς να κάνεις το πιο glam γιορτινό μανικιούρ με έμπνευση από τους Dolce & Gabbana!
Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ που θα αποθεώσουν το στιλ σου στα χριστουγεννιάτικα πάρτι
Γυμναστική στο σπίτι: Κάψε το λίπος από όλο το σώμα σε 30 λεπτά
London Calling: Μια βόλτα στις πιο εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες βιτρίνες του Λονδίνου!
Top 10