Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.06.2014 | 22:51

Predictor: ο απαραίτητος σύμβουλος γονιμότητας κάθε ζευγαριού!

Predictor: ο απαραίτητος σύμβουλος γονιμότητας κάθε ζευγαριού!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το Predictor είναι ο αξιόπιστος σύμβουλος του ζευγαριού, προσφέροντας μια οικονομικά προσιτή και απόλυτα έμπιστη λύση που αποβλέπει στην ικανοποίηση της επιθυμίας απόκτησης ενός υγιούς μωρού σύντομα και με φυσικό τρόπο.

Είναι το πρώτο παγκοσμίως τεστ εγκυμοσύνης για κατ’ οίκον χρήση που κυκλοφορεί στην αγορά και είναι ο έμπιστος συνεργάτης του ζευγαριού.

Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει η αβεβαιότητα πρόγνωσης της εγκυμοσύνης της. Θέλει να γνωρίζει άμεσα το αποτέλεσμα με απόλυτη ακρίβεια και αξιοπιστία. Το Predictor απαντά σε αυτή την ανάγκη προσφέροντας περισσότερο από 99% ακρίβεια.

Η πλήρης σειρά Predictor, όμως, δεν αρκείται μόνο στο κλασικό και αξιόπιστο τεστ εγκυμοσύνης. Περιλαμβάνει μία πλήρη σειρά προϊόντων που βοηθούν το ζευγάρι στην προσπάθειά του να αποκτήσει παιδί όπως το τεστ ωορρηξίας και το τεστ γονιμότητας για άνδρες και γυναίκες.

Predictor: η πληρέστερη σειρά με τεστ διάγνωσης στο σπίτι!

1. Predictor Classic: Το πρώτο τεστ εγκυμοσύνης για κατ’ οίκον χρήση. Ανιχνεύει την εγκυμοσύνη από την 1η μέρα της αναμενόμενης περιόδου.


2. Predictor Early: Ανιχνεύει την εγκυμοσύνη 4 μέρες πριν την πρώτη ημέρα καθυστέρησης.

3. Predictor Early Plus: Για να είστε σίγουρη, ανιχνεύστε την εγκυμοσύνη 4 μέρες πριν από τη 1η μέρα καθυστέρησης και επαναλάβετε το τεστ την ημέρα της αναμενόμενης περιόδου.


4. Predictor Τεστ Ωορρηξίας: Μεγιστοποιεί τις πιθανότητες να συλλάβετε φυσικά. Ανιχνεύει την αύξηση της Ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) στα ούρα πριν την ωορρηξία υποδεικνύοντας τις 2 πιο γόνιμες μέρες.

5. Predictor Tεστ Γυναικείας Γονιμότητας: Ανιχνεύει ωοθυλακιοτρόπο ορμόνη στα ούρα (FSH) βοηθώντας στην
αξιολόγηση της γονιμότητας κάθε γυναίκας.

6. Predictor Tεστ Ανδρικής Γονιμότητας: Προσδιορίζει αν η  συγκέντρωση σπερματοζωαρίων είναι περισσότερη ή λιγότερη από το τυπικό επίπεδο σπερματοζωαρίων των 15εκ. (εκ./ml) με 97% ακρίβεια.


PREDICTOR. ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Περισσότερες πληροφορίες: www.predictor.gr

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10