Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.07.2012 | 18:15

«Σ’ ευχαριστώ, Μαμά, που φέρνεις τον αθλητισμό κοντά μου!»

«Σ’ ευχαριστώ, Μαμά, που φέρνεις τον αθλητισμό κοντά μου!»
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
H Procter & Gamble ανακαινίζει μαζί σου τις αθλητικές εγκαταστάσεις που εσύ επιλέγεις, στο πλαίσιο του πρρογράμματος Σ\' ευχαριστώ Μαμά!

/
Η P&G, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από γνωστά προϊόντα εμπιστοσύνης όπως τα Ariel®, Gillette®, Fairy®, Always®, Pantene® και Pampers® και η Carrefour Μαρινόπουλος ανακοινώνουν την πρωτοβουλία με στόχο την ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα.

/
Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σ’ ευχαριστώ, Μαμά» της P&G και βάζει στο επίκεντρο τα παιδιά που αθλούνται και ονειρεύονται την ημέρα που θα κρατήσουν στα χέρια τους ένα μετάλλιο. Στόχος είναι να προσφέρει στα παιδιά αυτά αθλητικούς χώρους οι οποίοι να πληρούν τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.

Από τις 14 Ιουλίου και για δύο εβδομάδες με κάθε αγορά προϊόντων Pampers®, Olay®, Ariel® & FabAds®, Fairy HD® & Fairy ADW®, Always®, Pantene®, Head&Shoulders®, Wellaflex®, Koleston Fit&Foam®, Lenor ®, Gillette®, Oral-B®, Noxzema®, Swiffer® και Viakal®, από τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Planet και Carrefour, ένα ποσό θα διατίθεται για την ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα.
/
Η P&G και η Carrefour Μαρινόπουλος καλούν όλους να συμμετέχουν στην επιλογή των αθλητικών εγκαταστάσεων, ψηφίζοντας ένα από τα κέντρα που θα βρουν στην ιστοσελίδα www.stirizoathlitismo.gr. Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος θα ανακαινιστούν συνολικά πέντε αθλητικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα μεταξύ των:
Αθλητικό Κέντρο Πλάτων Αγ. Ιωάννης Ρέντης
Δημοτικό Κολυμβητήριο Άλιμος
Γυμναστήριο «Γρηγόρης Λαμπράκης» Γέρακας Αττικής
Δημοτικό Κολυμβητήριο Δράμα
Αθλητικό Κέντρο «Καλουτσιάνη» Ιωάννινα
Αθλητικό Κέντρο Πυλαίας Θεσσαλονίκη
1ο Κλειστό Γυμναστήριο Ευκαρπίας Θεσσαλονίκη
Παγκρήτιο Στάδιο Ηράκλειο Κρήτης
Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Γ. Μητσιμπόνας» Λάρισα
Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρα

/

Τα αθλητικά κέντρα που θα επιλεγούν θα ανακοινωθούν έως το τέλος Αυγούστου.

«Σ’ ευχαριστώ Μαμά που φέρνεις τον αθλητισμό κοντά μου»!
/
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 20:21

Top 10