Τα πιο hot ρούχα για το μικρό σου!

Το κρύο ήρθε για τα καλά! Το λατρεμένο σου παιδάκι όμως πρέπει να έχει στιλ ακόμα και αυτές τις κρύες ημέρες.
Για να το προστατεύσεις από το κρύο, αν μπορούσες, δεν θα το άφηνες ποτέ από τη ζεστή αγκαλιά σου, επειδή όμως κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του φορέσεις ζεστά ρούχα με στιλ και να το αφήσεις να απολαύσει το παιχνίδι του ελεύθερο και φυσικά ζεστό.
ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Σορτσάκι Mothercare 24.50 ευρώ
To σορτσάκι είναι ό, τι πρέπει για φέτος τον χειμώνα. Μπορείς να φορέσεις το δικό σου σορτς και να ντύσεις τη μικρή σου αγάπη με τον ίδιο τρόπο και να βγείτε βόλτα για ψώνια. Ένα αχτύπητο δίδυμο.
Παλτό Mayoral 59,95 ευρώ
Το παλτό της μικρής σου λατρείας πρέπει να έχει χρώμα, στιλ και να είναι ζεστό. Θα το συνδυάσεις με ένα σορτσάκι και χοντρό καλσόν.
Μπότες GAP 30.95 ευρώ
Ζεστά μικρά βηματάκια!! Μπότες με γουνάκι για ζεστά ποδαράκια. Ταιριάζουν πάρα πολύ με χειμερινό σορτσάκι και παλτό σε έντονη απόχρωση.
Γουνάκι Monsoon 26.14 ευρώ
To γουνάκι θα κρατήσει ζεστό το κοριτσάκι σου χωρίς να περιορίζει τις κινήσεις της. Θα το συνδυάσεις με ένα φόρεμα και ζεστά μακριά γάντια.
Κασκόλ Alexi Andriotti Accessories 10.90 ευρώ
To κασκόλ είναι άκρως απαραίτητο τον χειμώνα. Ένα κασκόλ με καρδούλες θα κάνει ακόμα πιο αξιολάτρευτη τη μικρή σου λατρεία.
ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ
Πουκάμισο Allouette 49.00 ευρώ
Καρό παντού και πάντα! Θα το συνδυάσεις με μάλλινο πουλόβερ στο οποίο θα γυρίσεις τα μανίκια και ένα fashion jean παντελόνι.
Μπλούζα GAP 23.05 ευρώ
H απόλυτη ζέστη με στιλ! Μπλέ πουλοβεράκι για τις κρύες μέρες του χειμώνα, θα το συνδυάσεις με καρό πουκάμισο που θα φορέσεις μέσα από το πουλόβερ, ένα jean και ορειβατικά μποτάκια.

Παντελόνι Prenatal 29,00 ευρώ
Κατακόκκινο κοτλέ παντελόνι για ζεστά και trendy αγοράκια. Το παιδικό styling είναι όμορφο να έχει χρώμα.
Μποτάκια Dexim 40.00 ευρώ
Ορειβατικά μποτάκια που θα φορέσει ο μικρός άντρας του σπιτιού για να τρέχει ανέμελος και φυσικά με στιλ και άποψη!
Καπέλο Monsoon 16,63 ευρώ
Το καπέλο είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για να μην κρυώσει! Θα το συνδυάσεις με jean παντελόνι και κόκκινα αξεσουάρ.

Της Χριστίνας Αλιώτη

Read More

And More