Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.02.2013 | 12:22

30% μείωση τιμών στις εξετάσεις Αγγλικών City & Guilds

30% μείωση τιμών στις εξετάσεις Αγγλικών City & Guilds
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Σε μια προσπάθεια στήριξης των γονέων και των μαθητών σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, ο Οργανισμός City & Guilds μειώνει τις τιμές στα εξέταστρα των εξετάσεων Αγγλικής γλώσσας έως και 30%!


Ενδεικτικά, η ολοκληρωμένη εξέταση Β2 (επίπεδο «Lower»), που περιλαμβάνει εξέταση γραπτών και προφορικών IESOL και ISESOL, διατίθεται στους υποψήφιους στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς με μόνο €120! Επιπλέον, ο υποψήφιος έχει τη δυνατότητα δωρεάν επανεξέτασης σε περίπτωση αποτυχίας σε ένα από τα δυο μέρη.
Οι πιστοποιήσεις είναι διαθέσιμες σε 6 διαφορετικά επίπεδα, τα οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένα με τις προδιαγραφές των επιπέδων του Common European Framework of Reference (CEFR) του Συμβουλίου της Ευρώπης. Οι δε εξετάσεις διεξάγονται κάθε δυο μήνες.


Ο City & Guilds, ο μεγαλύτερος Οργανισμός Πιστοποίησης στον κόσμο με ανεξάρτητες γραπτές και προφορικές εξετάσεις, προσφέρει διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις Αγγλικής γλώσσας που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και για όλα τα επίπεδα από αρχάριους (Α1) έως προχωρημένους (C2).

«Μειώνοντας τις τιμές μας, συμβάλλουμε σε μια κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης, ειδικότερα σε έναν ευαίσθητο και σημαντικό τομέα όπως αυτόν της εκπαίδευσης» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου PEOPLECERT, κ. Κωνσταντίνος Κεσεντές, εκπροσωπώντας και τον Οργανισμό City & Guilds.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 17:16

Top 10