Πίσω στην κορυφή της σελίδας
06.02.2013 | 16:42

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Νέας Γενιάς Ζηρίδη!

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Νέας Γενιάς Ζηρίδη!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το νηπιαγωγείο της Νέας Γενιάς Ζηρίδη παρουσιάζει το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα για μικρά παιδιά έως τριών ετών: «Μαθαίνω Παίζοντας» που πραγματοποιείται 2 ή 3 φορές την εβδομάδα σε ειδικές τιμές προσφοράς.
 
Σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις του νηπιαγωγείου κάθε παιδί χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις του θα γνωρίσει τις ικανότητές του, θα καλλιεργήσει δεξιότητες και θα ανακαλύψει τον κόσμο γύρω του, μέσα από εξειδικευμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες,  δημιουργικές κατασκευές, μουσικοκινητικά παιχνίδια και παιχνίδια αισθήσεων καθώς και την εκμάθηση ξένης γλώσσας.
 
Όλες οι διαστάσεις του προγράμματος «Μαθαίνω Παίζοντας» στοχεύουν στη διευρυμένη καλλιέργεια των τεσσάρων τομέων ανάπτυξης του κάθε παιδιού: του συναισθηματικού (καλλιέργεια αυτονομίας και αυτοπεποίθησης, ανάπτυξη καθημερινών αναγκών και ικανοτήτων), του κοινωνικού (ομαδικότητα, καλλιέργεια εμπιστοσύνης, προσαρμογή σε κανόνες), του νοητικού (εξάσκηση αισθήσεων, ανάπτυξη προφορικού λόγου), του κινητικού (καλλιέργεια λεπτής κινητικότητας, συντονισμός σώματος). Με αυτό τον τρόπο, προσφέρεται μία ολοκληρωμένη εκπαιδευτική, κοινωνική και συναισθηματική προσέγγιση.

Οι έμπειροι παιδαγωγοί του νηπιαγωγείου της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, περιμένουν την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου όλους τους γονείς για δωρεάν δοκιμή του προγράμματος πριν εγγράψουν τα παιδιά τους για να γνωρίσουν από κοντά τη φιλοσοφία και τις εγκαταστάσεις του σχολείου.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10