Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.08.2010 | 20:04

Το Allou! δίπλα στα παιδιά!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το Allou! Fun Park συνεχίζει να χαρίζει παιχνίδια και να μοιράζει χαμόγελα στα παιδιά από την “Κιβωτό του κόσμου” και το “Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας”

 
Το Allou! Fun Park, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που ήδη εφαρμόζει, “Χαρίζουμε δώρα, μοιράζουμε χαμόγελα” θα συνεχίσει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2010 να συγκεντρώνει παιχνίδια για τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη από την “Κιβωτό του κόσμου” και το “Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας”.

 
Στα ειδικά τεράστια κουτιά που βρίσκονται στο Allou! και στο Kidom οι επισκέπτες μπορούν να αφήσουν παιχνίδια (και σχολικά είδη) που πλέον δεν χρησιμοποιούν. Κατόπιν προσεγμένης διαλογής θα συγκεντρωθούν και παραδοθούν στα παιδιά από την “Κιβωτό του κόσμου” και το “Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας”.

 
Η ενέργεια ΕΚΕ του Allou! Fun Park, ξεκίνησε τον Ιούνιο και στις 4 Ιουλίου παραδόθηκαν τα πρώτα παιχνίδια στα Ιδρύματα. Η ανταπόκριση του κόσμου, ήταν εντυπωσιακή και για αυτό το λόγο η ενέργεια θα συνεχιστεί έως 30 Σεπτεμβρίου 2010.

 
Το Allou! Fun Park, ενισχύει το έργο δύο Ιδρυμάτων και χαρίζει παιχνίδια και χαμόγελα στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10