Στην παραλία με το μωρό σου: τι να πάρεις μαζί σου!

Τo καλοκαίρι είναι εδώ η παραλία είναι τόσο ελκυστική! Εσύ πηγαίνεις για μπάνιο με το παιδάκι σου. Πώς όμως θα εξασφαλίσεις ότι και εσύ και το μωρό σου, θα απολαύσετε την ημέρα στην θάλασσα; Σίγουρα οι ανάγκες των μωρών μπορεί να είναι ανεξάντλητες, μην πανικοβάλλεσαι όμως! Σκέψου τα απολύτως απαραίτητα, όπως το φαγητό του, την τουαλέτα του, την προστασία του και φυσικά την ψυχαγωγία του. Έχοντας προνοήσει επαρκώς για όλα αυτά, τίποτα δεν θα σας χαλάσει την ημέρα!

Δες μερικά αξεσουάρ που θα σού εξασφαλίσουν ευκολία σε καταστάσεις άμεσης ανάγκης!

Το φαγητό: Εάν ακόμα θηλάζεις το θέμα του φαγητού είναι ακόμα πιο εύκολο, αφού το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα ήσυχο σημείο. Αν το μωράκι σου είναι στη φάση που καταναλώνει στερεά τροφή, προμηθεύσου αξεσουάρ μεταφοράς φαγητού και δώσε βάση στην εργονομία ώστε να μη καταλαμβάνουν πολύ χώρο και βάρος. Περισσότερα αξεσουάρ φαγητού θα βρεις εδώ.

Η τουαλέτα: Όσο δύσκολο και να είναι η αλλαγή μιας πάνας καθώς βρίσκεσαι σε εξωτερικό χώρο, προμηθεύσου τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα σε διευκολύνουν. Ανάμεσα σε αυτά είναι φυσικά οι πάνες ή ένα φορητό γιογιό, ειδικές σακουλίτσες κατάλληλες και για ταξίδια, και τα μαντιλάκια καθαρισμού, όπως αυτά που θα βρεις στο baby.gr

Η προστασία: Το μωράκι σου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην έκθεση του στον ήλιο. Προτίμησε ανάλαφρα βαμβακερά ρουχαλάκια που σκεπάζουν επαρκώς τα χέρια και τα πόδια του. Αν προτίθεστε να βουτήξετε στην θάλασσα μαζί, μην αμελήσεις την χρήση σωσιβίου, ακόμα και αν έχεις το μωρό στην αγκαλιά σου. Φυσικά το καπέλο και το αντηλιακό είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προστασίας του στην παραλία.

Το παιχνίδι: Ακόμα και αν είναι πολύ μωρό, χρειάζεται κάποιες ώρες απασχόλησης και ψυχαγωγίας όσο είστε στην παραλία. Πάρε μαζί σου το αγαπημένο του αντικείμενο που θα ελκύει την προσοχή του και του προσφέρει χαρά. Με αυτό τον τρόπο, ο χρόνος στην θάλασσα περνάει πιο ευχάριστα όχι μόνο για το μωρό αλλά και για σένα!

Μπορείς να βρεις περισσότερα αξεσουάρ, παιχνίδια και παιδικά ρουχαλάκια στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.baby.gr!

Read More

And More