Μεταπτυχιακά Προγράμματα Ψυχολογίας και Επικοινωνίας στο DEREE

Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού τίτλου δεν είναι πια επιλογή πολυτελείας, αλλά απαραίτητο εφόδιο, είτε ως επόμενο βήμα σπουδών, είτε ως βάση για αλλαγή καριέρας, είτε για λόγους αναβάθμισης γνώσεων. Πριν αποφασίσεις ποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι το κατάλληλο για σένα, επισκέψου το DEREE σε μία από τις ημερίδες του Σεπτεμβρίου και ενημερώσου για τα σύγχρονα μεταπτυχιακά του προγράμματα.

To DEREE-The American College of Greece προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα στον τομέα της Επικοινωνίας και της Ψυχολογίας, που συνδυάζουν το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και την έρευνα με τις πρακτικές εφαρμογές της γνώσης. Εξειδικευμένα προγράμματα, καθηγητές με πλήθος δημοσιεύσεων, συνεργασίες με την παγκόσμια αγορά και πρόσβαση σε πλήθος ευκαιριών: οι μεταπτυχιακές σπουδές στο DEREE σού προσφέρουν ακαδημαϊκή αξία και επαγγελματική γνώση μέσω ενός ευέλικτου προγράμματος σπουδών κατάλληλο ακόμη και για εργαζόμενους.
Τι κάνει το DEREE ακόμη πιο κατάλληλη επιλογή; Το ευρύ πρόγραμμα υποτροφιών του, που θα προσφέρει φέτος περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ σε οικονομική υποστήριξη των σπουδαστών. Επιπλέον, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις της εποχής, έχει θεσπίσει ειδική πολιτική οικονομικής ενίσχυσης σχετικά με την πρόσφατη επιβολή ΦΠΑ στην εκπαίδευση, με στόχο να στηρίξει τους σπουδαστές του. Δεν είναι τυχαίο ότι, για το προηγούμενο έτος, το 85% των αιτούντων οικονομική στήριξη για τις σπουδές του στο DEREE, έλαβε κάποιας μορφής ενίσχυση.

Στις 8 και 10 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές ημερίδες γνωριμίας στο DEREE, για την παρουσίαση των μεταπτυχιακών του προγραμμάτων σε Επικοινωνία και Ψυχολογία.
Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου – Παρουσίαση Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Επικοινωνίας
MA in Strategic Communication and Public Relations: Ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα Επικοινωνίας που προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώσεις στην Επικοινωνία, ενώ δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία και πρακτική γνώση, μέσω της πρόσφατης συνεργασίας του DEREE με την εταιρεία Weber Shandwick, ηγέτιδα παγκοσμίως στον τομέα της Επικοινωνίας και των Δημόσιων Σχέσεων.
MA in Digital Communication and Social Media: Ένα καινοτόμο πρόγραμμα που ενσωματώνει τις πρακτικές της αγοράς και της ψηφιακής εξέλιξης στις σπουδές, με σκοπό να προετοιμάσει κατάλληλα τους αυριανούς επαγγελματίες της σύγχρονης Επικοινωνίας.

Κάνε εγγραφή για να συμμετέχεις στην ημερίδα Επικοινωνίας.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου – – Παρουσίαση Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Ψυχολογίας
MS in Counseling Psychology and Psychotherapy: Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα εφαρμοσμένης ψυχολογίας που συνδυάζει τη θεωρητική με την τεχνική γνώση και ενσωματώνει τις βασικές θεωρητικές σχολές ψυχολογίας στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Οι σπουδαστές του DEREE γίνονται δεκτοί για πρακτική άσκηση σε πλήθος ιδρυμάτων και μη κυβερνητικών οργανώσεων.
ΜΑ in Applied Educational Psychology: Το νέο αυτό πρόγραμμα προσφέρει θεωρητική κι εφαρμοσμένη γνώση σε σπουδαστές που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με παιδιά και εφήβους, με την ανάπτυξή τους και τη συμπεριφορά τους στο σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες της Ψυχολογίας αλλά και του ευρύτερου τομέα της Εκπαίδευσης.
Κάνε εγγραφή για να συμμετέχεις στην ημερίδα Ψυχολογίας.

Επισκέψου κι εσύ το DEREE σε μία από τις ημερίδες γνωριμίας του Σεπτεμβρίου για να μάθεις περισσότερα για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει, να γνωρίσεις το διδακτικό προσωπικό και για να εξερευνήσεις ευκαιρίες υποτροφιών.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.acg.edu

Read More

And More