Κινητό και παιδί: Ασφάλεια στη χρήση του κάθε στιγμή!

Η ασφάλεια των παιδιών είναι συνήθως πρωταρχικό μέλημα κάθε γονιού. Ασφάλεια στο σπίτι, στο δρόμο, στο σχολείο, παντού! Τώρα η ασφάλεια και όταν τα παιδιά κάνουν χρήση της τεχνολογίας είναι ένα ζήτημα που τους απασχολεί και όχι άδικα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να απαγορεύσουν στα παιδιά τους να συμβαδίζουν με τις εξελίξεις της εποχής! Το κινητό είναι πλέον μέρος της ζωής μικρών και μεγάλων αλλά η ασφαλής του χρήση από τους… μικρούς μπορεί να γίνει “παιχνίδι” για τους μεγάλους αρκεί να φερθούν έξυπνα!

Τι σημαίνει αυτό; Μα απλούστατα αναζήτηση και εφαρμογή υπηρεσιών που προστατεύουν το παιδί από κακή χρήση!
Και η COSMOTE έχει τη λύση! Η νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία COSMOTE SMILE είναι σχεδιασμένη για παιδιά, για να απολαμβάνουν τις δυνατότητες του κινητού τους, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και σιγουριά για τα ίδια αλλά και τους γονείς τους.

Τι είναι όμως η υπηρεσία COSMOTE Smile;
Πρόκειται για ένα application το οποίο εγκαθίσταται στο καρτοκινητό του παιδιού σε ελάχιστα λεπτά, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον που ρυθμίζεται από το γονιό. Η υπηρεσία επιτρέπει τη διαχείριση και την επίβλεψη του κινητού του παιδιού μέσα από το web site της υπηρεσίας, στο οποίο μόνο ο γονιός έχει πρόσβαση.
Το application είναι συμβατό με τα Android κινητά τηλέφωνα, έκδοσης 2.1 και άνω.

Πώς προστατεύεται το παιδί;
Επικοινωνία:
Ο γονιός δεν χρειάζεται πια να ανησυχεί σχετικά με το με ποιους επικοινωνεί το παιδί του αλλά και ποιος επικοινωνεί μαζί του, αφού έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος τις επαφές που το παιδί μπορεί να καλέσει ή από τις οποίες μπορεί να δεχθεί κλήσεις και SMS.

Τοποθεσία: Ο γονιός μπορεί να δει στο χάρτη πού ακριβώς βρίσκεται το κινητό του παιδιού. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να θέσει όρια στο χάρτη και να ενημερώνεται κάθε φορά που το κινητό του παιδιού βγαίνει από αυτά.

Πρόσβαση σε apps & web: Ο γονιός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τις εφαρμογές και τα παιχνίδια τα οποία θα χρησιμοποιεί το παιδί και να θέτει χρονικά όρια σε κάθε μια ξεχωριστά. Επίσης μπορεί να διασφαλίσει την ασφαλή περιήγηση στο ιντερνέτ, επιλέγοντας τις ιστοσελίδες που θα έχει πρόσβαση το παιδί.

Ιστορικό χρήσης & φωτογραφίες: Μέσω της υπηρεσίας όλες οι κινήσεις του κινητού καθώς και οι φωτογραφίες είναι καταγεγραμμένες και προσβάσιμες κάθε στιγμή από το γονιό.

Επιπλέον, ο γονιός μπορεί να ενημερώνεται για το χρηματικό υπόλοιπο και να ενεργοποιεί πακέτα ομιλίας, SMS & internet.

Θα στοιχίζει ακριβά;
Για τον πρώτο μήνα, η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν! Στη συνέχεια, με μόνο 5€ το μήνα ο γονιός έχει στη διάθεσή του όλες τις λειτουργίες και δυνατότητες της υπηρεσίας, ενώ παράλληλα και το παιδί έχει στο καρτοκινητό του 60 λεπτά και 60 SMS προς όλα τα δίκτυα, 60 ΜΒ Internet και φυσικά τα πακέτα και τις υπηρεσίες του καρτοκινητού του.

Ασφάλεια στην Τεχνολογία κάθε στιγμή!
Τεχνολογία, όμως, δεν είναι μόνο το κινητό! Οι γονείς μπορούν να προστατέψουν αποτελεσματικά το παιδί τους ώστε να είναι ασφαλές με το να είναι σωστά ενημερωμένοι! Για το λόγο αυτό, η COSMOTE δημιούργησε το Πρόγραμμα «Παιδί και Ασφάλεια στην Τεχνολογία» προκειμένου να παρέχει ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους γονείς σχετικά με τη χρήση της τεχνολογίας από τα παιδιά και προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας σε κάθε περιβάλλον, από το κινητό μέχρι το tablet. Στο site www.safekids.gr κάθε γονιός μπορεί να ενημερωθεί για τον κόσμο του διαδικτύου, των social media, των games, των εφαρμογών και πολλών ακόμα θεμάτων, αλλά και να μάθουν πως μπορεί η τεχνολογία να γίνει πιο ασφαλής με προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά.

Read More

And More