Αυτό το καλοκαίρι χάρισε ένα… χάδι ανακούφισης στο δερματάκι του μωρού σου

Τα καλοκαίρια είναι φτιαγμένα για χαλάρωση, ξεγνοιασιά και απόλαυση! Να μπορούσα να παίρνω την οικογένειά μου και να κατασκηνώνουμε σε μια παραλία για τρεις μήνες! Αυτό θα ήταν το ιδανικό! Και το μόνο με το οποίο θα ασχολούμαστε να είναι η θάλασσα, ο ήλιος και οι βουτιές! Όλα αυτά σε ένα… παράλληλο σύμπαν! Γιατί στην πραγματικότητα υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που πρέπει να φροντίσεις αν θέλεις να έχεις ένα ήσυχο καλοκαίρι χωρίς απρόοπτα. Ειδικά, αν είσαι σαν κι εμένα, με ένα μωρό στο σπίτι που χρειάζεται προσοχή και ιδιαίτερη φροντίδα! Φτάνω πολλές φορές να αναρωτιέμαι, κάτι ημέρες σαν και αυτές που η θερμοκρασία χτυπάει “κόκκινο”, πώς μπορεί να νιώθει ένα τόσο μικροσκοπικό πλασματάκι! Αν εγώ, δηλαδή, ζεσταίνομαι μια φορά, εκείνο πώς μπορεί να νιώθει που όλη την ημέρα πρέπει να φοράει μια ενοχλητική, πλαστική πάνα, που “ζεματάει” τα μπουτάκια του; Άσε που με όλες αυτές τις… δίπλες (ναι, το μωράκι μου είναι τροφαντό, ό,τι πρέπει για τσίμπημα!) αισθάνομαι ότι το δερματάκι του ζεσταίνεται και ερεθίζεται συνεχώς!

Ωστόσο, για όλα υπάρχουν λύσεις, αρκεί να ψάξεις στο κατάλληλο σημείο! Για παράδειγμα, όλοι αυτοί οι ερεθισμοί, οι κοκκινίλες και τα συγκάματα μπορούν να αποφευχθούν και αυτό το καλοκαίρι, απλά και μόνο χρησιμοποιώντας την προστατευτική και καταπραϋντική κρέμα Νοvaquasol Cherie και μάλιστα σε μορφή spray! Ω ναι, ευτυχώς οι εποχές, που για να ανακουφίσεις και να προστατεύσεις το δέρμα του μωρού σου έπρεπε να το… στοκάρεις με παχύρρευστες κρέμες που δεν ξεπλένονται με τίποτα, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί! Διότι η καινοτόμα Νοvaquasol Cherie, δεν φροντίζει απλά την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα, αλλά βοηθά και στην ανάπλαση και επούλωση του δέρματος! Και αυτό το υπογράφω! Η μοναδική, ειδικά μελετημένη σύνθεσή της παρέχει στην επιδερμίδα τα απαραίτητα συστατικά, ενώ είναι το μόνο που περιέχει λακτοφερίνη, ένα πολύτιμο φυσικό συστατικό του οργανισμού που βρίσκεται στο μητρικό γάλα και είναι γνωστό για τις αντιμικροβιακές, αντιφλογιστικές και επουλωτικές ιδιότητές του. Φυσικά, είναι περιττό, θεωρώ, να τονίσω πως δεν περιέχει σε καμία περίπτωση parabens, silicones, λανολίνη, mineral oils, γνωστά αλλεργιογόνα και συστατικά ζωικής προέλευσης, γιατί κάτι τέτοιο είναι πλέον αυτονόητο, ειδικά όταν μιλάμε για βρεφικά προϊόντα!

Απαιτείται καλή ανακίνηση πριν από κάθε χρήση. Εφαρμόστε την κρέμα Νοvaquasol Cherie στην ευάλωτη περιοχή, σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, από μικρή απόσταση. Επαναλάβετε την εφαρμογή όσο συχνά απαιτείται και σε κάθε αλλαγή πάνας. Χάρη στη λεπτόρρευστη, με υδατική βάση, υφή της κρέμας Νοvaquasol Cherie δεν φράσσουν οι πόροι αφήνοντας το δέρμα ελεύθερο να αναπνέει. Γι’ αυτό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε αλλαγή πάνας, ενώ είναι και ιδιαιτέρως οικονομική, αφού διαρκεί για 225 εφαρμογές! Με λίγα λόγια, έχω βρει την ιδανική λύση για το φετινό καλοκαίρι με το εύκολο, γρήγορο και on the go spray Νοvaquasol Cherie για τη βόλτα, το πάρκο και φυσικά την παραλία! Για να είναι και αυτές οι διακοπές, όσο χαλαρές, ξεκούραστες και ξέγνοιαστες θέλεις να είναι!

Read More

And More