Ένα συγκινητικό άλμπουμ μαμάδων με τα μιας ημέρας μωρά τους!

Μαμά, μητέρα, μανούλα και πάλι… μαμά! Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι αφιερωμένη στο πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής μας αν και εδώ που τα λέμε όλες οι μέρες θα έπρεπε να είναι αφιερωμένες στη μαμά! Η Γιορτή της Μητέρας παρόλα αυτά είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να θυμηθούμε τους δεκάδες λόγους που αγαπάμε τη μαμά μας και ο κυριότερος; Μας έφερε στη ζωή! Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να τιμήσουμε τις μαμάδες μας με ένα αφιερωματικό άλμπουμ γεμάτο μαμάδες!

Η Jenny Lewis, μία φωτογράφος πορτραίτων στη Μεγάλη Βρετανία δημιούργησε μία σειρά από υπέροχες και τρυφερές φωτογραφίες μαμάδων που ποζάρουν με το μόλις μιας ημέρας μωρό τους.
.

“Στη Μεγάλη Βρετανία η γέννα περιβάλλεται από φόβο, ιστορίες πόνου… Βασικά, θετικές ιστορίες γέννας είναι απειροελάχιστες”, δηλώνει η φωτογράφος. “Έχοντας κάνει δύο υπέροχες γέννες, αισθάνθηκα ότι είναι σημαντικό να δείξω και αυτή την πλευρά της ιστορίας”, τόνισε, εξηγώντας για το εγχείρημά της του να απαθανατήσει μητέρες την επόμενη μέρα του τοκετού με τα νεογέννητα μωρά τους θέλοντας να δείξει την ωμή, αρετουσάριστη ομορφιά αυτών των γυναικών.

Οι γυναίκες στις δεκάδες φωτογραφίες είναι καθημερινές γυναίκες της διπλανής πόρτας και είναι ίσως ο ωραιότερος τρόπος να τιμήσουμε τη Γιορτή της Μητέρας επιλέγοντας να σου παρουσιάσουμε μερικές από αυτές!

Read More

And More