Απόκριες 2017: Αυτές είναι οι αγαπημένες στολές των παιδιών

Μασκέ πάρτι, αποκριάτικο πάρτι στο σχολείο, Τσικνοπέμπτη, πρώτη Κυριακή της Αποκριάς, δεύτερη Κυριακή της Αποκριάς, καρναβάλι, παρέλαση, street party και η λίστα μπορεί να μεγαλώσει ακόμη πιο πολύ! Αυτά έχουν οι Απόκριες… Μπορεί να διαρκούν (ανεπίσημα) δύο εβδομάδες, αλλά δίνουν πλήθος ευκαιριών για μασκαρέματα και φάρσες στα παιδιά! Και φυσικά κάθε φορά προκύπτει το ερώτημα: Τι στολή θα φορέσουν; Γιατί όπως είναι αναμενόμενο, τα μικρά πειραχτήρια πολύ συχνά αλλάζουν γνώμη ή θέλουν να ντυθούν κάτι διαφορετικό ανάλογα με την… περίσταση!

Ήδη τις προηγούμενες ημέρες ο μικρός μπομπιράκος σου και η γλυκιά κορούλα σου μπορεί να επέλεξαν τις στολές τους και να ξεφάντωσαν στα διάφορα αποκριάτικα πάρτι, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα! Και αν έχεις αγοράσει ή φτιάξει μια στολή, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χρειαστείς και μία δεύτερη! Μπορεί να «έσπασες» το κεφάλι σου για να βρεις τι είναι αυτό που θα ευχαριστήσει τα παιδιά, ίσως να κινήθηκες με ασφάλεια επιλέγοντας κάποια από τις πιο δημοφιλείς μεταμφιέσεις, αλλά πάντα υπάρχει και κάτι ακόμα που δεν είχες σκεφτεί! Ευτυχώς για σένα, τα μικρά έχουν πάντα κάτι καινούριο στο μυαλό τους!

Εκείνο που μπορείς εύκολα να κάνεις είναι μια μικρή έρευνα γύρω από τα πιο επιτυχημένα animation, τις πιο γνωστές παιδικές σειρές, τις τελευταίες επιτυχίες στον κινηματογράφο και την αγαπημένη παιδική ιστορία των παιδιών σου. Κάπου ανάμεσα σε αυτά κρύβεται ο αγαπημένος ήρωάς τους! Και αν δυσκολευτείς να βγάλεις άκρη, τότε μπορείς απλά να τα ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος τους –καλύτερα να το αποφύγεις αν σκοπεύεις να τους κάνεις έκπληξη!

Είτε πρόκειται για σούπερ ήρωες, πριγκίπισσες του παραμυθιού, πρωταγωνιστές γνωστών παιδικών animation, είτε για χαριτωμένα ζωάκια, αιμοδιψή ζόμπι και πανούργες μάγισσες, οι αγαπημένες στολές των παιδιών είναι πολλές και ανάλογες με τη «μόδα» της κάθε εποχής! Φέτος, οι πιο επιτυχημένες μεταμφιέσεις και άρα οι βασικές προτιμήσεις των παιδιών φαίνεται πως έχουν επηρεαστεί πολύ από τις ταινίες δράσης και τα κινούμενα σχέδια!

Ρίξε μια ματιά παρακάτω για να πάρεις μια γεύση από τις αγαπημένες αποκριάτικες στολές των παιδιών και… καλή επιτυχία!

Superman ή κατά κόσμον… Κλάρκ Κεντ.

 

Πριγκίπισσα Άννα από το animation Frozen (Ψυχρά κι ανάποδα).

 

Σκοτεινός Ιππότης ή αλλιώς Batman.

Μάστερ Γιόντα και άλλοι χαρακτήρες από τις ταινίες Star Wars (Ο πόλεμος των άστρων).

 

Μαγικός μονόκερως και άλλα μυθικά -και όχι μόνο- ζώα.

Μάγισσα με ή χωρίς τη σκούπα της.

 

Αιμοδιψή ζόμπι και τρομακτικά πλάσματα της νύχτας.

Read More

And More