Funky «gadgets» για παιδιά: Καθημερινά αντικείμενα… αλλιώς!

Τσάντες, χαρτοφύλακες, ρολόγια, smartphones, laptops, tablets και φωτογραφικές μηχανές. Καθημερινά αντικείμενα και gadget που χρησιμοποιούν οι γονείς και… ζηλεύουν τα παιδιά! Πόσες φορές σε έχει παρακαλέσει το μικρό σου να παίξει με το κινητό, να βγάλει μια φωτογραφία με την πανάκριβη μηχανή σου ή να πειράξει τα κουμπιά στο ολοκαίνουριο smart watch σου;

Τα παιδιά έχουν φυσικά την τάση να μιμούνται τις συμπεριφορές και τις συνήθειες των μεγάλων. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να οικειοποιούνται τα πράγματά σου ή να καταπιάνονται με τις δικές σου ασχολίες! Ούτε εσύ χρειάζεται να ανησυχείς συνεχώς για όσα «ακατάλληλα» αντικείμενα και δραστηριότητες πρέπει να αποφεύγουν τα παιδιά σου!

Γιατί δεν εφοδιάζεσαι με μερικά φιλικά για παιδιά «gadgets»; Ξύλινα παιχνίδια, cool βαλιτσάκια για το φαγητό, πολύχρωμα παγουράκια και ευφάνταστα lunch boxes για το σχολείο μπορούν να μετατρέψουν την καθημερινότητα σε χαρούμενο παιχνίδι. Έτσι θα είσαι και εσύ ευχαριστημένη και τα μικρά ικανοποιημένα!

Πάρε μερικές ιδέες για όσα χρηστικά αντικείμενα μπορείς να αντικαταστήσεις με πιο happy υλικά!


Η απλή τσάντα φαγητού για το σχολείο μπορεί να αντικατασταθεί από ένα… δεινοσαυρο – βαλιτσάκι σε διάφορα χρώματα. (ulegend.gr)

Το παγούρι για τη βόλτα και το δρόμο γίνεται ένα design gadget που διασκεδάζει το παιδί. (sipxswell.com)


Τέλος στα πλαστικά σακουλάκια μιας χρήσης και τις χαρτοπετσέτες! Οι funky θήκες για μπανάνες θα ξετρελάνουν τα παιδιά. (aliexpress.com)


Το sandwich και τα τοστάκια για το σχολείο θα αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε μια χρωματιστή ξύλινη θήκη. (black-blum.com)


Η βροχή δεν χρειάζεται να είναι ενοχλητική! Με χαρούμενα και πολύχρωμα άνορακ το παιδί θα ευχαριστιέται ακόμη και τις μουντές ημέρες. (jcpenney.com)


Τα αγαπημένα ζελεδάκια των παιδιών γίνονται… φωτάκι νυκτός. Κανένας δεν θα ξαναφοβηθεί το σκοτάδι! (jellio.com)


Τεράστιος ξύλινος χάρακας για να μετράτε μαζί το ύψος και την ανάπτυξή του! (notonthehighstreet.com)


Θαλάσσιο… κήτος για τα αφρόλουτρα. Ή πώς το μπάνιο γίνεται σούπερ απολαυστικό με μια φάλαινα που «τρώει» φούσκες και παιχνίδια. (booninc.com)

Ξύλινα παιχνίδια που «μιμούνται» τα πράγματα των γονιών; Yes please! Φωτογραφικές μηχανές για τους επίδοξους καλλιτέχνες της οικογένειας. (mannyandsimon.com)

Read More

And More