Καλοκαίρι: Τα πιο ευφάνταστα και “παιχνιδιάρικα” μαγιό για τους μικρούς μπόμπιρες

Το ημερολόγιο δείχνει πως όχι μόνο έχουμε ξεπεράσει τα μέσα Ιουνίου, αλλά οδεύουμε ταχύτατα και προς το τέλος του! Και αυτό μόνο ένα πράγμα σημαίνει: οι διακοπές είναι μια ανάσα μακριά! Και ποιος είπε ότι μερικές “άκακες”, σποραδικές καταιγίδες και το δροσερό αεράκι θα σε σταματήσουν από το να ονειρευτείς, να οργανωθείς και να κάνεις το πλάνο των καλοκαιρινών διακοπών σου; Άλλωστε, έχει ο καιρός γυρίσματα κι εκεί που δεν το περιμένεις ο… καύσωνας θα χτυπήσει ξανά την πόρτα! Για αυτό, λοιπόν, μην στεναχωριέσαι που τα τελευταία Σαββατοκύριακα οι θερμοκρασίες δεν σου έκαναν τη χάρη και κυρίως που οι μικροί μπόμπιρες δεν κατάφεραν να ξεκινήσουν τα μακροβούτια τους, γιατί από εδώ και πέρα τίποτα δεν θα σας σταματήσει από το να ευχαριστηθείτε τη θάλασσα, τον ήλιο (με προσοχή πάντα!) και να χαλαρώσετε στις παραλίες!

Επειδή, όμως, θάλασσα χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό δεν νοείται, πρώτη προτεραιότητα είναι να βρείτε τα κατάλληλα μαγιό που θα “συνοδεύσουν” το φετινό καλοκαίρι σας! Άλλωστε με τους ρυθμούς ανάπτυξης των παιδιών το μόνο σίγουρο είναι πως το περσινό μαγιό τους, θα μοιάζει φέτος μια μακρινή ανάμνηση! Και αν ακόμα δεν έχεις ξεκλέψει χρόνο για να πάρεις το μικρό σου και να βγείτε για ψώνια, μην αγχώνεσαι καθόλου! Γιατί φροντίσαμε να σου μαζέψουμε τα πιο χρωματιστά, χαρούμενα, ιδιαίτερα και “παιχνιδιάρικα” μαγιό της αγοράς που είναι βέβαιο πως θα σε ξετρελάνουν!

Πριν αρχίσεις, λοιπόν, να μετράς το χρόνο αντίστροφα μέχρι τη στιγμή που το… πλοίο θα σαλπάρει, κάνε κλικ εδώ για να δεις τα πιο playful παιδικά μαγιό της φετινής σεζόν για τα “απαιτητικά” γούστα των μικρών!

Read More

And More