Παιδικές πασχαλινές λαμπάδες: Οι πιο ξεχωριστές λαμπάδες που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους!

Δεκάδες μικρές και φωτεινές φλόγες γεμίζουν το προαύλιο της εκκλησίας, “γεννώντας” δυνατό φως και ζεστασιά. Είναι βράδυ Ανάστασης και η ατμόσφαιρα “πλημμυρίζει” χαμόγελα και κλίμα κατάνυξης και αισιοδοξίας. Αυτός είναι και ο λόγος που… ξενυχτάει τα πιτσιρίκια ένα βράδυ σαν και αυτό! Η υπερηφάνεια για την εντυπωσιακή λαμπάδα τους, ο αθώος ανταγωνισμός με τους φίλους τους για το ποιος κρατάει την καλύτερη και η προσπάθεια να διατηρήσουν αναμμένο και σταθερό το… δώρο του νονού!

Οι πασχαλινές λαμπάδες είναι κάτι που οι μικροί μπόμπιρες περιμένουν πώς και πώς! Καιρό το γυροφέρνουν στο μυαλό τους και ζητούν επίμονα από τη μαμά ή το νονό να τους αγοράσει την καλύτερη και πιο όμορφη λαμπάδα για να πάρουν μαζί τους στην Ανάσταση! Αφού και εσύ θα θυμάσαι σίγουρα πόσο ανυπομονούσες να την πάρεις στα χέρια σου όσο πιο νωρίς γίνεται για να την ευχαριστηθείς περισσότερο και μιας και το Πάσχα πλησιάζει… επικίνδυνα και οι “πιέσεις” που έχεις αρχίσει να δέχεσαι από τα παιδιά είναι επίμονες, μάλλον ήρθε η ώρα να επισκεφτείς το jamjar.gr! Μέσα από τη μεγάλη συλλογή του θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις τις πιο πρωτότυπες και ευφάνταστες χειροποίητες λαμπάδες για τους μικρούς… ταραξίες και να σιγουρευτείς πως αυτό το Πάσχα θα σκορπίσεις χαμόγελα και ευχαρίστηση! Και μάλιστα τη λαμπάδα σου θα την παραλάβεις στην ολοκαίνουργια συσκευασία δώρου του jamjar.gr!

Γιατί το πρώτο και μεγαλύτερο online marketplace αφιερωμένο στα πιο ψαγμένα και ιδιαίτερα handmade προϊόντα των πιο ταλαντούχων Ελλήνων δημιουργών σε περιμένει, ώστε να εκπληρώσει κάθε μικρή και μεγάλη επιθυμία σου! Στόχος του jamjar.gr είναι να αναδείξει και να επανασυστήσει στο κοινό του διαδικτύου το σύγχρονο ελληνικό χειροποίητο προϊόν, βοηθώντας, παράλληλα, τους δημιουργούς να πουλήσουν τη δουλειά τους online έξυπνα, δηλαδή με το λιγότερο δυνατό κόπο, κόστος και χρόνο!

Περίπου 300 επιλεγμένοι χειροτέχνες, περισσότερες από 10.000 πρωτότυπες και αισθητικά προσεγμένες δημιουργίες από κοσμήματα, ρούχα και αξεσουάρ που τραβούν τα βλέμματα, μέχρι παιδικά, είδη σπιτιού, γάμου, βάπτισης και εποχιακά είδη σε περιμένουν στην πλατφόρμα του jamjar.gr για να σε εντυπωσιάσουν! Και επειδή η γνώμη των παιδιών είναι η πιο πολύτιμη και σημαντική, κάνε τη βόλτα σου στο διαδικτυακό κατάστημα, ώστε να είσαι σίγουρη ότι θα έχεις τις καλύτερες αντιδράσεις!

Πάρε μια ιδέα από τις αγαπημένες μας λαμπάδες που σου έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω! Πατώντας το link που τις συνοδεύει μπορείς να τις αγοράσεις απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα του jamjar.gr, ώστε να είσαι έτοιμη για το φετινό Πάσχα!

Πασχαλινή λαμπάδα με αρωματικό μαξιλαράκι (λεβάντα) με εκτύπωση 15,50€ – Για να την αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!
Λαμπάδα από τουβλάκια με χειροποίητο κόκκινο τερατάκι 26€ – Για να την αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!
Λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό ζωγραφισμένο στο χέρι με ακρυλικά χρώματα 32€ – Για να την αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!
Χειροποίητη λαμπάδα με πήλινο στοιχείο και ζωγραφισμένη 19,50€ – Για να την αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!
Χειροποίητη λαμπάδα με ξύλινο πυραυλάκι 15,50€ – Για να την αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!
Πασχαλινή λαμπάδα με υφασμάτινη κουκλίτσα 22,50€ –Για να την αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!
Χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με μαλλί, ξύλο και βαμβακερές κορδέλες 19,50€ – Για να την αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!
Πασχαλινή λαμπάδα με υφασμάτινη κουκουβάγια και κορδέλες 26,50€ –Για να την αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!
Λαμπάδα με μεταλλικό αεροπλανάκι 21,00€ – Για να την αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!
Οβάλ αρωματική λαμπάδα με ξύλινο αρκούδο 23,50€ – Για να την αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!


Και μην ξεχάσεις να επισκεφτείς το
jamjar.gr, ώστε να βρεις ακόμη περισσότερες μοναδικές προτάσεις για τις πιο ξεχωριστές και “παιχνιδιάρικες” πασχαλινές λαμπάδες των παιδιών! Κάνε κλικ εδώ για να μεταφερθείς γρήγορα και εύκολα στον… προορισμό σου!

Read More

And More