Παιδικό πάρτι: Πάρε ιδέες από τα πιο φαντασμαγορικά πάρτι γενεθλίων των διάσημων μαμάδων

Κάθε χρόνο η ίδια απορία: “Τι πάρτι να κάνω στο μικρό μου;” Αν είσαι μητέρα μικρού παιδιού, τότε οι προσδοκίες είναι πολύ αυξημένες! Τα παιδιά συνήθως έχουν αγαπημένους ήρωες, αγαπημένες ταινίες, σειρές και βιβλία και πάντα θα θέλουν κάτι πολύ συγκεκριμένο για το πάρτι γενεθλίων τους! Και εσύ κάθε χρόνο θα έρχεσαι αντιμέτωπη με το μεγάλο challenge και θα προσπαθείς να βρεις ποιο θέμα πρέπει να υιοθετήσεις και τι είναι αυτό που θα κάνει το μικρό ζιζάνιο χαρούμενο και ευτυχισμένο αυτή τη μεγάλη για εκείνο ημέρα!

Λογικό το άγχος σου, αν υπάρχει, και λογική και η απορία σου, μιας και τα παιδιά τείνουν να είναι αρκετά απαιτητικά στις μικρές ηλικίες, που μάλιστα επηρεάζονται πολύ από τις εικόνες που προσλαμβάνουν, από τους φίλους τους και γενικότερα από το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν! Πάρε για παράδειγμα τα παιδιά των διάσημων γονιών της showbiz! Θα μου πεις, εκείνα έχουν όλες τις ευκολίες και τις ανέσεις του κόσμου και μπορούν να ζητήσουν… παπάδες! Και θα έχεις δίκιο, αλλά σκέψου σε τι σημείο μπορεί να φτάσουν οι celebrities γονείς για να ευχαριστήσουν τους μικρούς μπόμπιρές τους! Το αποτέλεσμα είναι συνήθως τουλάχιστον φαντασμαγορικό, αν όχι απλά καλαίσθητο και πολυτελές!

Και για του λόγου το αληθές, δες τι πάρτι γενεθλίων ετοίμασαν για τα μικρά τους μερικοί από τις πιο διάσημες μαμάδες με τους μπαμπάδες της οικογένειας!

Beyonce

Η υπερδιάσημη μαμά δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα λιγότερο για την κόρη της Blue Ivy, από το να διοργανώσει ένα φαντασμαγορικό πάρτι με θέμα τις νεράιδες! Και η μικρή που έκλεινε τα τέσσερα πρέπει να το καταευχαριστήθηκε!

Jessica Alba

Ελαφρώς πιο παραδοσιακή μαμά η διάσημη ηθοποιός, επέλεξε να “ντύσει” το πάρτι για τα πέντε χρόνια της μικρής της Haven με δροσερά… καρπούζια!

Kim Kardashian

Διάσημη για τις εκκεντρικές επιλογές και τις ενίοτε υπερβολικές αντιδράσεις της, η τηλεπερσόνα και socialite αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλια της κόρης της, North, με ένα πάρτι- υπερθέαμα στην Disneyland, όταν η μικρή έκλεινε τα τρία.

Chrissy Teigen

Σε πιο “οικογενειακούς” ρυθμούς το μοντέλο και παρουσιάστρια έκανε ένα αξιολάτρευτο πάρτι για να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια της κόρης της, Luna, ενώ το ίδιο αξιολάτρευτη ήταν και η τούρτα του μωρού!

Britney Spears

Η popstar που κάθε χρόνο γιορτάζει τα γενέθλια των γιων της, Preston και Jayden, με δύο ημέρες διαφορά, αποφάσισε να τους κάνει ένα κοινό πάρτι όταν έκλειναν τα 10 και 11 χρόνια τους αντίστοιχα και το θέμα ήταν τα Pokemon!

Kourtney Kardashian

Η μεγαλύτερη κόρη της Kourtney, Penelope Disick, είχε ένα από τα πιο χαριτωμένα πάρτι γενεθλίων, όταν έκλεινε τα πέντε χρόνια της! Με λευκή διακόσμηση και minimal αισθητική, η διακόσμηση ολοκληρώθηκε με τεράστια κατάλευκα μπαλόνια!

Katie Holmes

Η διάσημη μαμά αποφάσισε να γιορτάσει τα 10 χρόνια της μοναχοκόρης της Suri γεμίζοντας το χώρο με… βουνά από cupcakes για να ευχαριστηθούν όλοι οι μικροί φίλοι της!

Jessica Simpson

Η τραγουδίστρια φρόντισε να κάνει τα πάντα για να ευχαριστηθεί ο μικρός Ace το πάρτι που έκανε για τα τέταρτα γενέθλιά του και το θέμα που επέλεξε ήταν εμπνευσμένο από την ταινία της Disney, Moana!

Read More

And More