Το χριστουγεννιάτικο “χωριό” του Harry Potter θα ξετρελάνει όλα τα παιδιά

Είναι σχεδόν βέβαιο, πως όλα τα παιδιά ηλικίας τεσσάρων έως… 64 ετών έχουν δει και έχουν λατρέψει τη σειρά ταινιών του Harry Potter! Τα περισσότερα μάλιστα έχουν φροντίσει να διαβάσουν και όλα τα βιβλία της J.K. Rowling που εξιστορούν τη ζωή και τις περιπέτειες του Harry και των φίλων του, που φοιτούν στο Hogwarts, τη σχολή για νέους μάγους! Ωστόσο, από το 2014, η κορυφαία χολιγουντιανή εταιρία παραγωγής, Universal, αποφάσισε να εγκαινιάσει το θεματικό πάρκο The Wizarding World of Harry Potter στα studios της στο Χόλιγουντ, τη Φλόριντα και την Ιαπωνία, για να τιμήσει τους ήρωες της ιστορίας, αλλά και να ευχαριστήσει ένα συνεχώς αυξανόμενο κοινό, που παθιάζεται με τα κατορθώματα και το μύθο που περιβάλλει το μικρό μάγο! Και ποιο θα μπορούσε να είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για τα παιδιά; Μα, φυσικά η… christmassy εκδοχή του μεγαλειώδους πάρκου, που φόρεσε τα “γιορτινά” του και άνοιξε τις πόρτες του ανανεωμένο, για να υποδεχθεί τους μικρούς φίλους του!

Από τις 24 Νοεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου, το πάρκο στο Χόλιγουντ μετονομάζεται σε “Christmas in The Wizarding World of Harry Potter” και αποκτά χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, ειδικά εποχιακά εμπορεύματα και δώρα για τα παιδιά, ακόμη και νυχτερινές προβολές των ταινιών, μέσα στο κάστρο του Hogwarts!

“Η αλλόκοτη πόλη του Hogsmeade λάμπει φαντασμαγορικά με διακοσμήσεις μοναδικές. Καθώς η νύχτα πέφτει στο Hogsmeade, η “Μαγεία των Χριστουγέννων στο Κάστρο Hogwarts” θα φωταγωγήσει τη σχολή με πολύχρωμες εικόνες και εντυπωσιακά τρισδιάστατα animation που θα… χορεύουν πάνω στο κάστρο με μουσική υπόκρουση από τις ταινίες του Harry Potter” περιγράφει η Universal. Παράλληλα, οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε a cappella εκτέλεση τη Χορωδία των Βατράχων, που θα ερμηνεύει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ θα υπάρχει ακόμη και χριστουγεννιάτικο φαγητό!

Αν δεις τις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι σίγουρο πως θα… παλέψεις να μην κλείσεις εισιτήρια για το μικρό σου!

Read More

And More