Αυτοί είναι οι 30 πιο επιδραστικοί έφηβοι του 2017, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Time

Ανακοινώθηκαν και φέτος οι 30 έφηβοι με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως, σύμφωνα με την έγκριτη λίστα του αμερικανικού περιοδικού Time! Σε συνέχεια της επιτυχημένης και αδιάκοπης πορείας της λίστας, το περιοδικό για πέμπτη χρονιά ανακοίνωσε ποια είναι τα έφηβα παιδιά από κάθε γωνιά του πλανήτη, τα οποία άφησαν το σημάδι τους στο 2017, μέσα από τα εντυπωσιακά επιτεύγματά τους! Όπως υποστηρίζει και η συντακτική ομάδα της έκδοσης: “Σε μια χρονική στιγμή της ιστορίας, όπου οποιοσδήποτε έφηβος ενδέχεται να κερδίσει το Βραβείο Νόμπελ ή ένας μαθητής γυμνασίου μπορεί να γίνει πρωτοστάτης στον αγώνα της πόλης του για τη διατήρηση της δημοκρατίας, αξιοσημείωτοι έφηβοι από όλο τον κόσμο παίρνουν της θέση τους στη λίστα ‘Time’s Most Influential Teens’”.

Η ιστορία του κορυφαίου αμερικανικού περιοδικού Time είναι βαθιά και εμβληματική. Η παρουσία του στο χώρο των media ξεκινά στο μακρινό 1923 και έκτοτε στο εξώφυλλό του έχει καταφέρει να φιλοξενήσει τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της ιστορίας όχι μόνο των Η.Π.Α, αλλά και ολόκληρης της υφηλίου! Μάλιστα, το να φωτογραφηθεί και να παρουσιαστεί κάποιος στο σπουδαίο περιοδικό αποτελεί πλέον μεγάλη τιμή για τους εκπροσώπους όλων των χώρων, από την πολιτική και τη διανόηση, μέχρι τη showbiz και τον καλλιτεχνικό κόσμο! Η παράδοση με τις λίστες του Time ξεκίνησε το 1999, λανσάροντας τους “100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή”. Στην πορεία, το περιοδικό καθιέρωσε και την ετήσια λίστα με τους πιο σημαντικούς εφήβους. Φυσικά και φέτος, όπως και τα προηγούμενα έτη, νέοι και νέες από κάθε πιθανό χώρο, όπως μουσικοί, ακτιβιστές, ηθοποιοί, επιχειρηματίες, μοντέλα, αθλητές, επιστήμονες, “χρυσοί κληρονόμοι” και bloggers ηλικίας από 13 έως 19 ετών έλαβαν τη θέση τους στην ετήσια λίστα του έγκυρου και αξιοσέβαστου περιοδικού! Σύμφωνα δε, με τις καταμετρήσεις του Time, για την ανάδειξη των κορυφαίων εφήβων του 2016, περισσότερες από 250.000 ψήφοι καταμετρήθηκαν από την online ψηφοφορία που διοργανώθηκε!


Από αριστερά: Millie Bobby Brown, Maddie Ziegler, Willow Smith, Noah Cyrus

Ανάμεσα στους 30 εφήβους που θα μπορούσαμε να πούμε πως κάποια μέρα θα… κυβερνούν τον κόσμο, φιγουράρουν και αρκετά γνώριμα ονόματα που απασχόλησαν τον κόσμο με την καλλιτεχνική πορεία τους. Πρώτη στη λίστα, ως η μικρότερη της “παρέας”, φιγουράρει η 13χρονη Millie Bobby Brown που γνωρίσαμε ως τη μικρή Eleven στην τηλεοπτική σειρά-φαινόμενο Stranger Things! Η νεαρή ηθοποιός κατάφερε να “ταράξει” τα νερά με τη δυναμική και ταυτόχρονα ευαίσθητη ενσάρκωση ενός πολύπλευρου και περίπλοκου ρόλου. Κοντά της στη λίστα με τους πιο “δυνατούς” εφήβους βλέπουμε και την 15χρονη Maddie Ziegler που το κοινό αγάπησε μέσα από τα video της μουσικού Sia, στα οποία η νεαρή χορεύτρια πρωταγωνίστησε. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και η 16χρονη Kaia Gerber, κόρη του topmodel των 90s, Cindy Crawford, η οποία κατά τη διάρκεια της χρονιάς έκανε το προσωπικό breakthrough της στο χώρο του modelling, πρωτοστατώντας σε catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας! Επίσης, στη λίστα συμπεριλαμβάνονται τα δύο παιδιά του ηθοποιού Will Smith, η 17χρονη μουσικός Willow και ο 19χρονος ηθοποιός Jaden, η 17χρονη Noah Cyrus, αδερφή της Miley Cyrus που κάνει τα πρώτα βήματά της στο χώρο της μουσικής, ο 18χρονος φωτογράφος Brooklyn Beckham, που όπως αποκαλύπτει και το όνομά του είναι ο μεγάλος γιος του διεθνούς ποδοσφαιριστή David και της πρώην Spice Girl, Victoria, ο 19χρονος ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής R&B Khalid, αλλά και η 19χρονη ηθοποιός Elle Fanning, που από πολύ μικρή ηλικία φάνηκε πως ο κινηματογραφικός φακός την έχει λατρέψει!


Από αριστερά: Brooklyn Beckham, Kaia Gerber, Khalid, Elle Fanning

Παρακάτω μπορείς να δεις ολόκληρη της λίστα με τα ονόματα των 30 πιο επιδραστικών εφήβων του 2017:

Millie Bobby Brown (13 ετών) – ηθοποιός
Mikaila Ulmer (13 ετών) – δημιουργός οικολογικού start-up
Shibby de Guzman (14 ετών) – ακτιβίστρια
Moziah Bridges (15 ετών) – επιχειρηματίας
Salvador Gómez Colón (15 ετών) – ακτιβιστής
Maddie Ziegler (15 ετών) – performer, χορεύτρια
Rayouf Alhumedhi (16 ετών) – ακτιβίστρια
Auli’i Cravalho (16 ετών) – τραγουδίστρια
Kaia Gerber (16 ετών) – μοντέλο
Han Hyun Min (16 ετών) – μοντέλο
Wang Yuan (16 ετών) – τραγουδιστής
Noah Cyrus (17 ετών) – τραγουδίστρια
Ethan and Grayson Dolan (17 ετών) – vloggers
Chloe Kim (17 ετών) – πρωταθλήτρια snowboard
Krtin Nithiyanandam (17 ετών) – επιστήμονας
Yara Shahidi (17 ετών) – ηθοποιός
Willow Smith (17 ετών) – τραγουδίστρια, μοντέλο
Brooklyn Beckham (18 ετών) – φωτογράφος
Sydney McLaughlin (18 ετών) – πρωταθλήτρια sprint
Hu Ranran (18 ετών) – ακτιβιστής
Isaac Hempstead Wright (18 ετών) – ηθοποιός
Muzoon Almellehan (19 ετών) – ακτιβίστρια
Elle Fanning (19 ετών) – ηθοποιός
Khalid (19 ετών) – μουσικός
Steve Lacy (19 ετών) – μουσικός
Shawn Mendes (19 ετών) – τραγουδιστής
Christian Pulisic (19 ετών) – ποδοσφαιριστής
Bretman Rock (19 ετών) – vlogger
Jaden Smith (19 ετών) – ηθοποιός, επιχειρηματίας

Read More

And More