Αυτή η μαμά έκανε… εργόχειρο τα μαλλιά της κόρης της! Δες τις φωτογραφίες!

Η Shilley Gifford είναι μια απλή Αυστραλιανή μαμά με μία κόρη, την Grace. Το μόνο της πάθος από τότε που ήταν μικρή ήταν οι κοτσίδες. Ήξερε να φτιάχνει όμως μόνο την κλασική γαλλική κοτσίδα. Το 2014 όμως ανακάλυψε τον κόσμο των social media και είδε ότι η γαλλική κοτσίδα ήταν μόνο η αρχή! Είδε δεκάδες βίντεο tutorial, μίλησε με άλλες μαμάδες και άρχισε να πειραματίζεται με τα μαλλιά της κόρης της. Το αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακό!

Η Shilley έφτιαξε σελίδα στο facebook και στο Instagram με τίτλο Little Pretty Braids για να ανεβάζει τις… δημιουργίες της και όπως λέει η ίδια πάντα ψάχνεται για νέες προκλήσεις που φυσικά εφαρμόζει σε… ζωντανό καμβά, το κεφαλάκι της κόρης της! Φυσικά και αναλαμβάνει να φτιάχνει τα μαλλιά και φίλων αλλά και σε επίσημες περιστάσεις όπως γάμοι ή βαφτίσια αναλαμβάνει τα κεφάλια όλων των παιδιών! Της παίρνει μόλις 20 λεπτά κάθε πρωί. Αυτός είναι όλος ο χρόνος που μπορεί να διαθέσει και αυτό χάρη στο ότι ο σύζυγός της αναλαμβάνει να φτιάξει το πρωινό όσο εκείνη χτενίζει την κόρη της. Την υπόλοιπη μέρα ασχολείται με όλα όσα ασχολείται μία μαμά!

Δες τα εντυπωσιακά χτενίσματα που κάνει στην κόρη της!


Πλεξούδα με κορδέλα που θυμίζει κορσέ


Μια εντυπωσιακή πλεξούδα-κορώνα


Αυτή κι αν δεν είναι πλεκτή πλεξούδα!


Τα σχέδια δεν λείπουν ποτέ από τις δημιουργίες της!


Κάθε χτένισμα είναι διαφορετικό!


Τα υλικά είναι μέχρι και πολύχρωμα κορδόνια παπουτσιών!


Φυσικά και οι φίλες της κόρης της απολαμβάνουν ένα προνομιακό χτένισμα!

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα δεκάδες χτενίσματα που έχει κάνει η Shilley.

Αν ζήλεψες λιγάκι τότε κάνε κλικ εδώ και μάθε κι εσύ να φτιάχνεις πλεξίδες διαλέγοντας ένα από τα πολλά how to μαλλιών που θα βρεις εδώ

And More