Celebrity γεννητούρια: Αυτά είναι τα μωρά που καλωσόρισαν οι stars στον κόσμο μέσα στο 2017!

Γεννητούρια φαίνεται πως είχαν πολλοί από τους αγαπημένους μας διάσημους του Hollywood και της διεθνούς showbiz μέσα στο 2017! Σε σημείο, που ίσως μελλοντικά να χαρακτηριστεί η χρονιά και ως “εκείνη με το πιο μαζικό celcebrity baby boom”! Πέρα όμως από τις υπερβολές, σίγουρα θα θυμάσαι πως κατά τη διάρκεια της χρονιάς υπήρξαν πολλές ανακοινώσεις για εγκυμοσύνες από τις διάσημες κυρίες! Και κάπως έτσι, ηθοποιοί, τραγουδιστές και εν γένει socialite του εξωτερικού καλωσόρισαν τα νέα μωράκια τους και μάλιστα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι και ολοκληρωμένοι με τις νέες… προσαρτήσεις στις οικογένειές τους!

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες διάσημες γυναίκες επιλέγουν τα social media για να ανακοινώσουν τις μεγάλες αλλαγές στις ζωές τους. Πολλοί δε από αυτούς ανακοινώνουν τις εγκυμοσύνες τους με τους πιο ευφάνταστους τρόπους (γεια σου, Beyonce!), ενώ αρκετοί δεν διστάζουν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς φίλους τους -δηλαδή με όλο τον κόσμο!- φωτογραφίες από τις φουσκωμένες κοιλίτσες τους ή ακόμη και τα νεογέννητα μωρά τους και τις οικογενειακές στιγμές στο σπίτι! Άλλωστε, τα περισσότερα παιδιά αυτής της κατηγορίας είναι οι “χρυσοί” κληρονόμοι και σίγουρα βρίσκονται στο φως της δημοσιότητας από την πρώτη στιγμή που έρχονται στον κόσμο! Άλλοι, βέβαια, επιλέγουν να προφυλάξουν τη βρεφική και παιδική ηλικία των μικρών τους και να μην προβούν σε καμία δημοσίευση κανενός είδους, μέχρι τα παιδιά τους να φτάσουν σε ορισμένη ηλικία, κατά την οποία θα έχουν και δικαίωμα… επιλογής!

Παρ’ όλα αυτά, επειδή τη χαρά και την ευτυχία κανένας, όσο διάσημος κι αν είναι, δεν μπορεί να την κρύψει, παρακάτω μπορείς να δεις τους νέους διαδόχους της showbiz!

Amal Clooney

Η διάσημη δικηγόρος και σύζυγος του George Clooney έφερε τον περασμένο Μάρτιο στον κόσμο τους διαδόχους του ζεύγους! Τα δίδυμα June-Alexander και Ella άλλαξαν για πάντα τη ζωή του “πρώην ορκισμένου εργένη” George!

Amanda Seyfried

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Thomas Sadoski, απέκτησαν το πρώτο παιδί τους, μία κόρη, το Μάρτιο!

Julia Stiles

Τον προηγούμενο μήνα (Νοέμβριο) η ηθοποιός ανακοίνωσε στο Instagram πως στις 20 Οκτωβρίου καλωσόρισαν με το σύζυγό της Preston J. Cook το γιο τους, Strummer Newcomb Cook!

Nikki Reed

Η ηθοποιός και ο επίσης πρωταγωνιστής Ian Somerhalder απέκτησαν το πρώτο παιδί τους, τη μικρή Bodhi Soleil Reed Somerhalder τον περασμένο Ιούλιο!

Irina Shayk

Το topmodel και ο ηθοποιός Bradley Cooper έγιναν γονείς τον Απρίλιο, καλωσορίζοντας την κόρη τους Lea de Seine Shayk Cooper!

Cheryl (πρώην Cole)

Η τραγουδίστρια απέκτησε το Μάρτιο με το σύζυγό της, Liam Payne το γιο τους, Bear!

Hannah Jeter

Το μοντέλο γέννησε τον Αύγουστο την κόρη της Bella που απέκτησε με το σύζυγό της Derek Jeter!

Zooey Deschanel

Η γλυκιά ηθοποιός και ο σύντροφός της απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους την άνοιξη, το μικρό Charlie Wolf!

Read More

And More