Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.08.2016 | 14:00
Μαρκέλλα Ρεπανέλη

Γονείς που προσπαθούν να φωτογραφίσουν τα μωρά τους: Δες το ξεκαρδιστικό αποτέλεσμα!

Γονείς που προσπαθούν να φωτογραφίσουν τα μωρά τους: Δες το ξεκαρδιστικό αποτέλεσμα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Κάθε περήφανος γονιός θέλει να τραβήξει το μωρό του όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορεί για να κρατήσει τις αναμνήσεις από κάθε φάση της ζωής του! Το Instagram άλλωστε είναι γεμάτο από τέτοιες φωτογραφίες! Μερικοί γονείς όμως δεν θέλουν να σταθούν μόνο στο να τραβήξουν μια φωτογραφία! Θέλησαν να μιμηθούν επαγγελματικές φωτογραφίσεις μωρών και παιδιών που συχνά βλέπουμε στο διαδίκτυο με τρισχαριτωμένα μωράκια που κοιμούνται γαλήνια ή χαμογελαστά παιδάκια που κρατάνε μπαλόνια κ.ο.κ.

Η διαφορά βέβαια είναι ότι οι επαγγελματίες φωτογράφοι έχουν πολλά κρυμμένα "κόλπα" για να πετυχαίνουν την τέλεια φωτογραφία κάτι που οι γονείς αγνοούν φυσικά!

Τι γίνεται λοιπόν όταν οι γονείς προσπαθούν να μιμηθούν τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις; Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό όταν συγκρίνεις την επαγγελματική φωτογραφία με την πραγματικότητα των γονιών!


Η φωτογράφιση με τη γούνα δεν πήγε ακριβώς όπως θα την ήθελαν οι γονείς!Δυστυχώς, στην πραγματικότητα δεν είναι όλα τα μωρά συνεργάσιμα!


Κουνέλι από κουνέλι διαφέρει!


Μάλλον οι γονείς του μωρού δεξιά δεν διάλεξαν τη σωστή αιώρα όπως στη φωτογράφιση αριστερά!Επαγγελματική vs πραγματική φωτογραφία!


Τελικά είναι πολύ δύσκολο να τοποθετήσεις ένα μωρό σε αυτή την πόζα ύπνου!


Οι γονείς του μωρού κάτω μάλλον διάλεξαν λάθος... πετσέτα!


Τίποτα δεν πήγε καλά με τα μωρά και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια!


Μέχρι και το μωρό απορεί με το τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν οι γονείς του!


Βαθμός δυσκολίας: 100% όταν έχεις να κάνεις με 3 παιδιά!

Photos: boredpanda.com
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10