Η Eva Mendes μιλάει για τις δυσκολίες της εργαζόμενης μητέρας

Τον τελευταίο καιρό αρκετές ήταν οι φορές που όλοι αναρωτηθήκαμε πού έχει χαθεί η Eva Mendes. Ειδικά κατά την οσκαρική περίοδο, όταν ο σύντροφός της Ryan Gosling βρισκόταν συνεχώς στο προσκήνιο χάρη στην κινηματογραφική ταινία La La Land που “σάρωσε” τα βραβεία και τις διακρίσεις, πολλοί έσπευσαν να υπερτονίσουν το γεγονός πως η Eva δεν βρέθηκε στο πλευρό του ούτε μια φορά, παρά το συγκινητικό ευχαριστήριο λόγο που της αφιέρωσε ο ηθοποιός, παραλαμβάνοντας τη Χρυσή Σφαίρα που του απονεμήθηκε. Ο λόγος μάλλον είναι προφανής, μιας και η διάσημη πρωταγωνίστρια του σινεμά και σχεδιάστρια μόδας, τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στην ανατροφή των παιδιών της! Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο E! News, η Mendes μίλησε για τη ζωή της με τις δύο κόρες της, Esmeralda τριών και Amada ενός έτους, για την επιστροφή της στη δουλειά μετά από μεγάλο διάστημα, αλλά και για τις… τύψεις με τις οποίες “γεμίζει” κάθε εργαζόμενη μητέρα!

“Δεν ξέρω πώς βρίσκω ισορροπία, νομίζω πως πρόκειται για μια μάχη που γίνεται μέρα με τη μέρα, αν με καταλαβαίνετε” είπε η ηθοποιός και συνέχισε: “Και μετά υπάρχουν οι ενοχές. Ω Θεέ μου! Κανείς δεν σε προειδοποιεί για τις ενοχές που νιώθεις όταν πρέπει να δουλέψεις!”. Η ίδια τόνισε πως παρά τις τύψεις που αισθάνεται μακριά από τα παιδιά της, δεν αμελεί τον εαυτό της και φροντίζει να αφιερώσει χρόνο σε εκείνη: “Είναι προφανές πως περιποιούμαι τον εαυτό μου -μόνο με αυτό τον τρόπο άλλωστε θα είμαι σε θέση να φροντίζω και τα παιδιά μου-, αλλά αυτή η ενοχή είναι με κάποιο τρόπο πάντα παρούσα. Σκέφτομαι ‘Ωχ, αυτή η αίσθηση θα υπάρχει για πάντα στη ζωή μου από εδώ και πέρα’”.

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει τις κόρες της, η Eva εξομολογείται πως ακολουθεί ένα αρκετά χαλαρό στυλ ανατροφής: “Κυριολεκτικά, θέλεις να φοράς πυτζάμες όλη την ημέρας; Φόρεσέ τες. Για εμένα, είναι τόσο όμορφη η περίοδος που είσαι παιδί και δεν χρειάζεται να καταπιέζεσαι”.

Read More

And More