Kim Kardashian: Οκτώ φορές που απέδειξε ότι είναι η super μαμά για τη μικρή North

Πολλές φορές θα σκέφτεσαι ότι προκειμένου να δεις το μικρό σου ευτυχισμένο και χαρούμενο θα έκανες τα πάντα! Θα διοργάνωνες το πάρτι των ονείρων του, θα του αγόραζες τα πιο ξεχωριστά ρουχαλάκια, θα γέμιζες το σπίτι με όλα τα παιχνίδια του κόσμου, θα του έκανες όλα τα χατίρια! Όλα αυτά, βέβαια, σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου θα είχες τη δυνατότητα να κάνεις όλα τα παραπάνω, χωρίς μάλιστα αυτό να έχει αντίκτυπο στην ψυχοσύνθεση του παιδιού! Και φυσικά αυτό είναι κάτι που ισχύει για όλες τις μαμάδες (και τους μπαμπάδες) εκεί έξω! Ωστόσο, μάλλον λίγες είναι εκείνες που αντικειμενικά μπορούν να φτάσουν όποιο στόχο βάλουν στο μυαλό τους και να κάνουν ακόμη και τις μεγαλύτερες υπερβολές για χάρη των παιδιών τους. Μία από αυτές είναι οπωσδήποτε και η… λέαινα Kim Kardashian!

Είτε τη μισείς, είτε την αγαπάς, το σίγουρο είναι πως όταν μιλάμε για τη μαμά Kim δεν υπάρχει μέσο επίπεδο, αλλά μόνο άκρα! Πάντως, πρόκειται για μία από τις πιο διάσημες γυναίκες της Αμερικής, παρ’ ό,τι για αρκετά χρόνια αναρωτιόμασταν για ποιο λόγο έχει αποκτήσει την εν λόγω διασημότητά της. Πλέον, μπορεί να καταλήξαμε πως πρόκειται για την πιο προβεβλημένη από τα μίντια socialite, επιχειρηματία και τηλεπερσόνα και όσο κι αν δεν την έχεις αγαπήσει ή εκτιμήσει, οφείλεις να της αναγνωρίσεις πως ακόμη και μέσα στην υπερβολή της μπορεί να γίνει η ιδανική μαμά!

Και ενώ ίσως να μην εγκρίνεις τις μεγάλες εκδηλώσεις αγάπης και να θεωρείς πως με τόση μεγαλοπρέπεια που πλαισιώνει τα παιδιά της, σίγουρα τα… κακομαθαίνει, ωστόσο αρκετές φορές η Kim μας έχει κάνει να “τρίβουμε” τα μάτια μας με τις επιλογές της! Γιατί η διάσημη μαμά λατρεύει τα δυο μικρά της και δεν χάνει την ευκαιρία να τους δείξει την αγάπη της και να τα κάνει ευτυχισμένα! Ακριβώς όπως και κάθε άλλη μαμά!

Και για του λόγου το αληθές, παρακάτω μπορείς να δεις κάποιες από τις καλύτερες και πιο… μεγαλόπνοες επιλογές της Kim Kardashian για τη μικρή της κόρη North!

Επέτρεψε στη μικρή North να ζωγραφίσει την Hermes τσάντα της

Αρχικά, λίγες γυναίκες έχουν την οικονομική άνεση να αγοράσουν μία τσάντα που στοιχίζει 20.000 δολάρια. Αλλά ακόμη και εκείνες που μπορούν, σίγουρα δεν θα άφηναν τα μικρά τους να την πλησιάσουν, πόσο μάλλον να την ζωγραφίσουν.

Η πρώτη φωτογραφία της North εκδόθηκε στη Vogue

Όταν το φωτογραφικό άλμπουμ και η πρώτη ever φωτογραφία του μωρού γίνεται κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχεις συνηθίσει.

Νοίκιασε μια ρόδα του λούνα παρκ για τα πρώτα γενέθλια της μικρής

Σίγουρα θα έχεις σκεφτεί διάφορους πρωτότυπους και ξεχωριστούς τρόπους να γιορτάσεις τα γενέθλια του παιδιού σου, αλλά είναι βέβαιο ότι δεν έφτασες σε αυτό το σημείο! Και όμως, το πάρτι ήταν εμπνευσμένο από το φεστιβάλ Coachella και ονομάστηκε Kidchella.

Πήρε μαζί της τη North όσο ήταν μωρό στο Paris Fashion Week

Ok, είναι εκκεντρική κίνηση, αλλά… μπορεί να την κάνει! Άλλωστε όπως φαίνεται, η αίσθηση της μόδας μπορεί να είναι και “κληρονομική” στην περίπτωση της οικογένειας Kardashian- West.

“Κατέλαβε” την Disneyland για τα δεύτερα γενέθλια της North

Η μικρή είναι τεράστια fan της Minnie Mouse και η μαμά δεν μπόρεσε να αντισταθεί από το να της κάνει ένα μεγάλο θεματικό πάρτι μέσα στη Dinseyland για να διασκεδάσει και να παίξει με τους μικρούς φίλους της.

Βάφτισε τη μικρή στην Ιερουσαλήμ

Εντάξει, μην γελάσεις, αλλά η Kim Kardashian και ο Kanye West είναι από τα πιο εκκεντρικά άτομα του χώρου. Επομένως, ήταν βέβαιο πως θα σκαρφίζονταν κάτι… μεγαλοπρεπές για τη βάφτιση της (τότε) μοναχοκόρης τους. Μπορεί να μην περιμέναμε κάτι τόσο “τραβηγμένο”, αλλά το έκαναν. Και το υποστήριξαν μια χαρά.

Πήρε τη North και στη New York Fashion Week

Εναλλακτικός τίτλος: Όταν η παρέα σου για το fashion week είναι η “σιδηρά κυρία” της μόδας, Anna Wintour, και η κόρη σου. Βέβαια, για να τη δικαιολογήσουμε για την κίνηση, να τονίσουμε πως το show που παρακολούθησαν ήταν για τη νέα συλλογή Yeezy Season 2 του μπαμπά Kanye West!

Σεταρίστηκαν στη συναυλία του μπαμπά

Η Kim αποφάσισε όταν η North έφτασε τριών ετών, πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να πάει στην πρώτη της συναυλία. Το μπαμπά Kanye φυσικά. Και ντύθηκαν με matching φορέματα για το μεγάλο event στο Madison Square Garden.

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image

Read More

And More