Παιδικό πάρτι: Ιδέες για την τέλεια τούρτα!

Τα πρώτα γενέθλιατου μικρού σου είναι ίσως από τις πιο σημαντικές στιγμές! Μπορεί το μωρό σου να μην καταλαβαίνει πολλά πράγματα από πάρτι και μπαλόνια σίγουρα όμως εσύ θέλεις να είναι ξεχωριστή η μέρα. Και φυσικά η τούρτα είναι ο πρωταγωνιστής!

Σου δίνουμε μοναδικές ιδέες για την πρώτη του τούρτα που σίγουρα θα καταγράψεις σε βίντεο για να τις προτείνεις στο ζαχαροπλάστη σου ή και να τις φτιάξεις μόνη σου!

You are my Number One!
/
Για τα πρώτα του γενέθλια το no 1 είναι μαγικός αριθμός και τι καλύτερο από το να υπάρχει και σαν τούρτα! Δημιουργήστε μια μαγική τούρτα με γαλάζιο για τα αγοράκια και ροζ για τα κοριτσάκια για να γιορτάσετε την… πρωτιά!

Το μαγικό μήλο!
/
Μικρά cupcakes με κόκκινη κρέμα και ένα πράσινο ζελεδάκι για σκουλικάκι κάνουν μια ξεχωριστή πρόταση για εσένα που δεν θες καλά και σώνει τούρτα αλλά μικρότερα, ατομικά γλυκά για να κεράσεις τους γονείς αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά που θα τιμήσουν το μικρό σου!

Τουβλάκια!
/
Αυτή η πρόταση μας αρέσει και την ξεχωρίσαμε αμέσως! Τουβλάκια Lego σε τούρτα; Και όμως! Τρία μεγάλα τουβλάκια με χρώματα κάνουν την ιδανική παιδική τούρτα! Πρόσεξε όμως να μην τα περάσουν οι μπόμπιρες για παιχνίδι και αποφασίσουν να τα βάλουν το ένα πάνω στο άλλο!

Χαρούμενος κύβος!
/
Μια χαριτωμένη ιδέα για τούρτα είναι αυτός ο κύβος. Στις πλευρές του μπορεί να γραφτεί το 1, το αρχικό του ονόματος του παιδιού και ό,τι άλλο τραβάει η καρδιά σας!

Το παπάκι!
/
Το αγαπημένο παπάκι που έχει πλατσουρίσει στα περισσότερα βρεφικά μπάνια τώρα γίνεται και τούρτα σε μια απλούστατη κατασκευή που θα τραβήξει το μάτι των μικρών και των μεγάλων!

Η κάμπια
/
Πάλι τα cupcakes κάνουν θαύματα, αφού πολλά μαζί με πράσινη κρέμα και ένα κόκκινο κεφάλι κάνουν μια χαριτωμένη κάμπια που μπορεί να ξεσηκώσει τα πιτσιρίκια ενώ δεν φοβάστε μη χαλάσει η τούρτα αφου τα cupcakes ένα ένα μπορούν να φύγουν και η κάμπια να εξαφανιστεί!

Read More

And More