1st ENDOMARCH CYPRUS: Πορεία Ελπίδας και Ευαισθητοποίησης για την ενδομητρίωση!

Η ενδομητρίωση είναι μια χρόνια γυναικολογική πάθηση κατά την όποια τμήματα του ενδομητρίου αναπτύσσονται εκτός μήτρας προκαλώντας οξείς πόνους και προβλήματα υπογονιμότητας, προσβάλλοντας σήμερα περισσότερες από 170.000.000 γυναίκες στον πλανήτη.

Στην ηλιόλουστη Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών καθώς και επωνύμων που με θετική διάθεση και σύμμαχο τον καλό καιρό έσπασαν την σιωπή τους και περπάτησαν με στόχο την ευαισθητοποίηση για την ενδομητρίωση. Στην Κύπρο παραβρέθηκαν οι Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης (Δήμαρχος Λευκωσίας), ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς (Πρόεδρος της Εκστρατείας Κύπρου ) η Ερατώ Κοζάκου- Μαρκουλλή ( πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου), η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Τάσος Τρύφωνος, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Χριστίνα Δημητρίου.

Κατερίνα Γκαγκάκη, Στέφανος Χανδακάς (πρόεδρος Endomarch Cyprus), Χριστίνα Δημητρίου


Κατερίνα Γκαγκάκη, Τάσος Τρύφωνος


Έβελυν Καζαντζόγλου

Παράλληλα σε μια ευρεία καμπάνια ευαισθητοποίησης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με μήνυμα “Time to End the Silence!” συμμετείχαν σημαντικοί celebrities οπως οι Δέσποινα Βανδή, Μέλινα Ασλανίδου, Αθηνά Οικονομάκου, Αλέξης Γεωργούλης, Ευρυδίκη, Αποστολία Ζωή, Ράνια Θρασκιά, Σοφή Πασχάλη, Μαίρη Συνατσάκη, Νικολέττα Καρρά, Μαρία Κορινθίου, Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Μπεκατώρου, Έλλη Κόκκινου, Ναταλία Γερμανού, Σμαράγδα Καρύδη, Χριστίνα Κοντοβά, Δέσποινα Καμπούρη, Ευαγγελία Αραβανή, Ileana Williams, Δούκισσα Νομικού, Θέμης Γεωργαντάς, Τόνια Σωτηροπούλου, Αννα Prelevic, Δημήτρης Ουγγαρέζος και τους ευχαριστούμε θερμά για την κινητοποίηση αυτή.

Η εκστρατεία Εndomarch Cyprus 2016 έχει τεθεί υπό την Υψηλή Προστασία της κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία στηρίζοντας την εκστρατεία διαφώτισης και ευαισθητοποίησης για την Ενδομητρίωση, επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το πολύπλευρο κοινωνικό της έργο.

Χορηγοί του Εndomarch Cyprus 2016 είναι οι εταιρείες, Μedochemie και Agetis Supplements.Υποστηρικτές της εκστρατείας είναι ο Δήμος Λευκωσίας το American Medical Center και το ΑIMIS. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι ο ο ραδιοφωνικός σταθμός Κύπρου LOVE FM, το περιοδικό Beautiful People και ο τηλεοπτικός σταθμός Mega Κύπρου.

And More