Baby Shower Party μόνο για σένα, αποκλειστικά από τη Mustela!

Όταν περιμένεις τον ερχομό του μωρού σου, είσαι πλημμυρισμένη από χαρά, περιέργεια και λίγη αγωνία! Πρόκειται να συμβούν αλλαγές στη ζωή σου και η καθημερινότητά σου δε θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Πριν, όμως, μπεις για τα καλά στο mode της μητρότητας, έχεις ανάγκη από χαρούμενες και ξέγνοιαστες στιγμές. Πρόκειται να γίνεις μανούλα! Θέλεις να μοιραστείς με τους δικούς σου ανθρώπους τη γλυκιά προσμονή για τον ερχομό του νέου πρωταγωνιστή στη ζωή σου!

Εμείς θέλουμε να είμαστε μαζί σου και σε αυτήν την υπέροχη διαδρομή που διανύεις και βρήκαμε για εσένα έναν μοναδικό διαγωνισμό από τη Mustela, τη Νο1 εταιρία βρεφικής και παιδικής περιποίησης στη Γαλλία.

Έχεις κάθε μήνα, μέχρι τον Δεκέμβρη, τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα καταπληκτικό Baby Shower Party για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Μπες στο site του διαγωνισμού και δήλωσε συμμετοχή! Κάθε μήνα θα ανακοινώνεται μία τυχερή, η οποία θα καλωσορίσει το μωράκι της με το ξεχωριστό Baby Shower Party από τη Mustela.

Εάν είσαι η τυχερή αυτού του μήνα, ετοιμάσου να το γιορτάσεις μαζί με τις φίλες σου: Γευστικό finger food, candy bar με λαχταριστές λιχουδιές, αλλά και party props σε περιμένουν από τη Mustela.

Party χωρίς προσκλήσεις, όμως, γίνεται; Φυσικά όχι! Η Mustela έχει προνοήσει και γι’ αυτό και σου δίνει τη δυνατότητα να στείλεις ηλεκτρονική πρόσκληση στις καλεσμένες σου! Για να μείνουν ζωντανές οι στιγμές γιορτής από αυτό το Baby Shower Party, η Mustela θα σου παρέχει φωτογράφιση κατά τη διάρκεια του Baby Shower Party από επαγγελματία φωτογράφο.

Για εσένα που είσαι νέα μανούλα, τα δώρα δεν σταματούν εδώ! Ένα kit με 10 προϊόντα Mustela θα γίνει δικό σου, για τη φροντίδα του μωρού σου, αλλά και τη δική σου περιποίηση. Δωράκια, όμως, από τη Mustela θα περιμένουν και τις φίλες σου.

Αποτελώντας τη Νο1 σειρά προϊόντων περιποίησης του βρεφικού δέρματος στη Γαλλία για πάνω από 60 χρόνια, η Mustela παρέχει προϊόντα απόλυτα ασφαλή από την πρώτη στιγμή της γέννησης, με απολαυστική υφή και υπέροχες μυρωδιές και με 92% φυσικά συστατικά κατά μέσο όρο.

Μην χάνεις χρόνο, αν θέλεις να είσαι εσύ η επόμενη τυχερή που θα ζήσει μαζί με τις φίλες της την ξεχωριστή εμπειρία του Baby Shower Party by Mustela! Μην ξεχνάς: ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι 31/12, αναδεικνύοντας κάθε μήνα μια τυχερή μανούλα. Μήπως είσαι εσύ η επόμενη;

Όλα αρχίζουν με το δέρμα, όλα αρχίζουν στο Baby Shower Party by Mustela!

And More