Blake Lively: Η πιο στιλάτη διάσημη έγκυος σε φωτογραφίες!

Η δεύτερη εγκυμοσύνη της Blake Lively τη βρήκε εν μέσω πολλών υποχρεώσεων σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις για να προμοτάρει τις ταινίες της. Παντρεμένη με τον Ryan Reynolds και έχοντας ήδη αποκτήσει μια κόρη, η Blake μόλις είχε αρχίσει να επανέρχεται στο χώρο της όταν ανακοίνωσε ότι είναι ξανά έγκυος. Έχοντας ένα από τα πιο αξιοζήλευτα κορμιά του Χόλιγουντ ενδεχομένως να μην ένιωθε άνετα να επιδεικνύει την εγκυμοσύνη της σε τουαλέτες και να είχε περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις της! Αντιθέτως!
Το 2016 η Lively μας έχει δώσει μερικές από τις πιο στιλάτες και μοναδικές εμφανίσεις που έχει κάνει ποτέ εγκυμονούσα σταρ του Χόλιγουντ αποδεικνύοντας ότι το σώμα ακόμα και στην εγκυμοσύνη μπορεί να ντυθεί και να αναδειχθεί άψογα!
Θα το διαπιστώσεις βέβαια και ιδίοις όμμασι αν δεις τις υπέροχες εμφανίσεις που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες με συνολάκια επώνυμων οίκων και χωρίς να αποχωριστεί τα τακούνια της!


Με φόρεμα Emanuel Ungaro και πέδιλα Louboutin η Blake πήγε στο The Tonight Show του Jimmy Fallon στις 15 Ιουλίου και ενώ πια αρχίζει να φουσκώνει για τα καλά!


Με υπέροχο printed φόρεμα Valentino


Εξαιρετική επιλογή του φορέματος Diane Von Furstenberg


Άλλη μια υπέροχη εμφάνιση τον Ιούλιο με δαντελένιο φόρεμα Jonathan Simkhai και λευκά πέδιλα αλλά και εξαιρετική τσάντα.


Μια από τις εμφανίσεις που επαινέθηκε όσο λίγες τόσο για το ρούχο όσο και για τα μαλλιά ήταν και αυτή στις 22 Ιουνίου με Giuseppe Zanotti πέδιλα και ένα cut-out bodycon φόρεμα.


Η Blake όμως τόλμησε να φορέσει και εξαιρετικά μίνι φορέματα όπως αυτό σε navy style με χρυσά αξεσουάρ.


Πολύ τολμηρή ήταν και η επιλογή της για το πάρτι της ταινίας της. Επέλεξε ένα ασύμμετρο και ιδιαίτερα κολακευτικό φόρεμα David Koma, ψηλοτάκουνα Louboutin και μαύρους κρίκους.


Η υπέροχη τουαλέτα Carolina Herrera με κορσέ δεν την τρόμαξε. Αντίθετα την ανέδειξε παρά την εγκυμοσύνη της και φυσικά πάνω σε υπέροχα πέδιλα Louboutin.


Άλλη μια εξαιρετική επιλογή αυτό το κόκκινο φόρεμα με το υπέροχο δέσιμο στο λαιμό και τα χρυσά αξεσουάρ.


Οι ασημί γόβες Louboutin έδεσαν μοναδικά με το… φτερωτό μίνι της!


Η Blake επέλεξε έντονα χρώματα στις περισσότερες εμφανίσεις της που της πηγαίνουν χάρη στην επιδερμίδα και τα μαλλιά της όπως αυτό το μπλε Cushnie Et Ochs με το χιαστί μπούστο.


Μια φωτεινή μέρα του Ιουνίου η σταρ επέλεξε τουαλέτα Jenny Packham.


Εκεί που έλαμψε το άστρο της βεβαίως ήταν στο φετινό φεστιβάλ των Καννών όπου η Lively έκανε μερικές από τις πιο πολυσυζητημένες εμφανίσεις φορώντας από Vivienne Westwood μέχρι αυτή την κατακόκκινη εμφάνιση με ντραπέ jumpsuit Juan Carlos Obando.


Με διαφανείς γόβες και έναν κατάμαυρο μανδύα με αβυσσαλέο ντεκολτέ και φτερά by Salvatore Ferragamo η Blake έκανε τη διαφορά!


Αυτό το φόρεμα by Atelie Versace προκάλεσε ποικίλα σχόλια ως προς την επιλογή του για την επίσημη πρεμιέρα του Φεστιβάλ.

And More