Celebrity baby boom: Δέκα διάσημες γυναίκες που περιμένουν τον… πελαργό μέσα στους επόμενους μήνες

Το 2017 μοιάζει σαν να διαμορφώνεται ένα φαινόμενο baby boom για τις διεθνείς celebrities, μιας και δεν είναι λίγες οι διάσημες κυρίες που έχουν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη τους ή έχουν αποκτήσει παιδί μέσα στη χρονιά που διανύουμε! Μπορεί το κορυφαίο social media γεγονός να ήταν η εγκυμοσύνη της Beyonce και ο τρόπος που αποφάσισε να μοιραστεί το νέο με τους fans της και έπειτα το… θρίλερ που διαδραματίστηκε με τη γέννα της (πότε, που, πώς) και τα ονόματα που σκοπεύει να δώσει στα δύο διδυμάκια της, αλλά δεν είναι η μόνη διάσημη γυναίκα που ανήκει στην κατηγορία “celebrity μαμάδες”!

Αντιθέτως, αρκετές ήταν γεννήσεις που είχαμε τον περασμένο χειμώνα και την άνοιξη, ενώ άλλες τόσες είναι και οι… προσεχώς μαμάδες της showbiz που είτε μόλις ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα νέα, είτε περιμένουν τον πελαργό από στιγμή σε στιγμή. Και ενώ όλοι ευχόμαστε να μας συμβούν συναρπαστικά πράγματα στο υπόλοιπο μισό της χρονιάς, φαίνεται πως οι stars του εξωτερικού πέρα από την επιτυχία και τη δόξα έχουν κάτι παραπάνω να περιμένουν, όπως ένα… μωρό!

Ανάμεσα στις διάσημες μανούλες to be μπορείς να διακρίνεις γυναίκες που τώρα θα αποκτήσουν το πρώτο παιδί τους, αλλά και άλλες που γίνονται μαμάδες για δεύτερη ή τρίτη φορά. Είτε προέρχονται από το χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, του αθλητισμού, του modeling ή του επιχειρηματικού κόσμου, όλες μοιράζονται ένα κοινό χαρακτηριστικό: ένα μικρό “θαύμα” που πρόκειται να ζήσουν, καλωσορίζοντας το νέο μωρό στη ζωή τους!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να δεις μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες της showbiz που σύντομα θα υποδεχτούν τα μωρά τους!


Jessica Alba


© Getty Images / Ideal Image

Φρέσκα νέα στη showbiz, μιας και η ηθοποιός και επιχειρηματίας Jessica Alba ανακοίνωσε μόλις την περασμένη Δευτέρα πως με το σύζυγό της Cash Warren περιμένουν το τρίτο παιδί τους! Η 36χρονη καλλονή ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Serena Williams


© Getty Images / Ideal Image

Η πρωταθλήτρια του tennis ανακοίνωσε τον περασμένο Απρίλιο πως περιμένει το πρώτο παιδί της με το σύντροφό της και συνιδρυτή του Redit, Alexis Ohanian. Τα χαρμόσυνα νέα έφτασαν μόλις τέσσερις μήνες μετά τον αρραβώνα τους και αυτό θα είναι το πρώτο παιδί και για τους δύο.

Julia Stiles


© Getty Images / Ideal Image

Η ηθοποιός ανακοίνωσε τον περασμένο Ιούνιο πως περιμένει το πρώτο παιδί της με το σύντροφό της από το 2015, Preston J. Cook.

Katie Lowes


© Getty Images / Ideal Image

Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Scandal ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της live στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, ενώ αποκάλυψε μάλιστα πως περιμένει αγόρι. Η νεαρή ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Adam Shapiro και αυτό είναι το πρώτο παιδί τους.

Bar Refaeli


© Getty Images / Ideal Image

Το supermodel ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδί της τον περασμένο Μάιο, με το σύζυγό της Adi Ezra. Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει μία κόρη, τη Liv, τον Αύγουστο του 2016.

Whitney Port


© Getty Images / Ideal Image

Η τηλεπερσόνα και πρωταγωνίστρια των reality shows του MTV “The Hills” και “The City” περιμένει το πρώτο μωρό της με το σύζυγό της, Tim Rosenman. Επέλεξε να κάνει την ανακοίνωση του νέου μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram.

Hannah Jeter (πρώην Davis)


© Getty Images / Ideal Image

Το πρώην μοντέλο του Sports Illustrated μοιράστηκε τα νέα της εγκυμοσύνης της με το κοινό τον Φεβρουάριο και μάλιστα είναι το πρώτο παιδί που θα αποκτήσει με το σύζυγό της Derek Jeter.

Laura Prepon


© Getty Images / Ideal Image

Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς που “σπάει” τα ταμεία, “Orange Is The New Black”, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Ιανουάριο. Με το σύζυγό της και επίσης ηθοποιό Ben Foster θα αποκτήσουν ένα κοριτσάκι.

Nikki Reed


© Getty Images / Ideal Image

Η νεαρή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του “Twilight” που ζει τον απόλυτο έρωτα με το σύζυγό της Ian Somerhalder, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2015, περιμένει το πρώτο παιδί τους. Μάλιστα, την ανακοίνωση έκανε ο γόης του “The Vampire Diaries” τον περασμένο Μάιο μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Nicky Hilton


© Getty Images / Ideal Image

Η διάσημη κληρονόμος των ομώνυμων ξενοδοχείων και μικρότερη αδερφή της Paris Hilton, ανακοίνωσε μέσω του εκπροσώπου τύπου της την προηγούμενη εβδομάδα πως με το σύζυγό της James Rothschild περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

And More